Product kwaliteit

Jelle Maarten

Het verbaasde mij positief met wat voor snelheid mijn drukwerk geleverd kon worden. Daarnaast viel de meerprijs voor een spoedbestelling ook enorm mee.

Het gemak en de snelheid zijn een enorm pluspunt. Ik was ook erg te spreken over de medewerker die me wist te vertellen dat het product wat ik kocht niet perse geschikt was voor het doel, en een... Het gemak en de snelheid zijn een enorm pluspunt. Ik was ook erg te spreken over de medewerker die me wist te vertellen dat het product wat ik kocht niet perse geschikt was voor het doel, en een alternatief had. Voor mij was dat op het moment zelf niet van toepassing, maar zeker erg fijn om te weten voor de toekomst!

Geen.

Minimelts Nederland

Geweldige service, zeer snel, zeer professioneel verpakt.

Geweldige service, zeer snel, zeer professioneel verpakt. De bestelling was dezelfde dag nog klaar na het plaatsen van de bestelling. Kortom, een goede professionele service.

Chantal van der Stee

Goed resultaat

Snelle levering, mooi product

Aanleverspecificaties zijn voor een leek erg onduidelijk

R.A. den Exter

Zeer snelle service, goede kwaliteit, fijn meegedacht, op het laatste moment nog onze bruiloft kunnen voorzien van kaarten en stickers, top!

Levertijd van spoedklus

Volgorde op site: je moet nu eerst betalen voordat je het product afmaakt. Ik zou eerst het product helemaal af willen hebben en dan pas betalen.

Leela

Excellent Service

Ease of ordering

None

Fred

Positief

Uiterst zorgvuldige verzending
Klant contact, oplossingsgericht

Goede afspraken maken met verzender, of ander verzend bedrijf in armen nemen

Bas

Hartstikke tevreden

Druk kwaliteit, verzending, prijs

Margot

Ik ben erg blij met het product, het is een mooi boekje geworden, maar niet blij met het proces. Ik heb twee keer gebeld en gevraagd en gecheckt of het boekje vrijdag om 11.00 af zou zijn en twee... Ik ben erg blij met het product, het is een mooi boekje geworden, maar niet blij met het proces. Ik heb twee keer gebeld en gevraagd en gecheckt of het boekje vrijdag om 11.00 af zou zijn en twee keer werd er gezegd ‘ja, zeker!’. Toen ik het die vrijdag op kwam halen (expres wat eerder) was er iets mis gegaan er werd het met spoed nog gedrukt waardoor ik in de stress zat en ontzettend moest halen en echt nét optijd bij mijn afspraak was.

Mooi boekje

Communicatie en afspraken nakomen

Reactie PrinterPro.nl:

Beste Margot,
Beste Margot,
Bedankt voor je feedback, ik ben het helemaal met je eens, er is iets niet goed gegaan in de interne communicatie Nogmaals ons excuus! Als ik iets voor je kan betekenen dan hoor ik dat graag. Een fijne dag en succes.

MSO Circulair B.V.

Zeer snelle levering.

Locatie beter bereikbaar wanneer er producten worden afgehaald.

MultiVlaai Hellevoetsluis

Via Google gevonden en zeer tevreden. Duidelijke website , goede prijs/kwaliteit en supersnelle levering

Duidelijke website, extreem snelle levering, zeer gunstige prijs