Product kwaliteit

Goed. Zie hieronder voor nadere uitleg.

Zeer snel. Spoedlevering mogelijk.

Ik heb geen verstand van wat er komt kijken bij het maken van een visitekaartje. De maat van mijn kaartje bleek niet goed. Zou fijn zijn als dit op de website op gebruikersvriendelijke manier al... Ik heb geen verstand van wat er komt kijken bij het maken van een visitekaartje. De maat van mijn kaartje bleek niet goed. Zou fijn zijn als dit op de website op gebruikersvriendelijke manier al wordt uitgelegd om verassingen te voorkomen. Ook het telefoontje van de medewerker om te melden dat de afmetingen niet goed waren, hielpen mij niet verder. Ik heb het moeten googelen.

Michiel

Erg goeie print van wetenschappelijke poster, heel blij mee. Mijn aanwijzingen bij de print zijn goed opgevolgd!

Uitstekende service en kwaliteit.

- Snelheid en duidelijkheid daarover.
- Kwaliteit (poster)

De website geeft veel informatie, maar het is toch nog lastig om de juiste productopties te kiezen. Een telefoontje bleek nodig voor uitleg.

Slecht. Er waren verkeerde bestanden afgedrukt, ondanks er een mail was verstuurd met de juiste bestanden. Daarnaast was de kwaliteit van de afgedrukte visitekaartjes erg slecht.

Reactie PrinterPro.nl:

Beste,
Beste,
Bedankt voor je feedback, graag kom ik in contact met je. Hopelijk kan ik je dan nog ergens bij helpen, of het eventueel opnieuw printen van je kaartjes. Ik hoor ontzettend graag van je, een hele fijne dag.
Pim Printerpro

Arnout Boersma

Positief.
Is het mogelijk op de een of andere manier voorbeelden toonbaar te maken, terwijl je onderweg in het bestel-proces diverse keuzes moet maken?

VeriMark

Super snel geleverd, nooit gezeur...
Bij andere schuift de deadline altijd op naar 1 dag te laat. Hier altijd snel en correct 👍🏼

TRS Beveiliging

Perfect

rob

Zeer positieve ervaring

De mogelijkheid om een flexibele opdracht (meerdere producten in één bestelling) makkelijk en niet te duur te laten maken

Geen verbeterpunten naar aanleiding van deze en eerdere opdrachten

Wim Haasnoot

A0 en A1 formaat PDF's laten afdrukken.

nee

Kosten erg hoog;
Duidelijkheid/gebruiksvriendelijkheid website voor het laten afdrukken van A0 en A1 formaat pdf's kan m.i. veel beter.

anke verbeek

Prima ervaring geweest! Heel behulpzaam aan de telefoon en ik had een bestelling gedaan die ik eigenlijk ook anders kon doen waardoor het goedkoper was, en dat hebben ze uit hun eigen hersteld en... Prima ervaring geweest! Heel behulpzaam aan de telefoon en ik had een bestelling gedaan die ik eigenlijk ook anders kon doen waardoor het goedkoper was, en dat hebben ze uit hun eigen hersteld en mij het te veel betaalde bedrag retour gestort!
SUPER ATTENT!