Product kwaliteit

Heb voor het eerst een bestelling geplaatst. ik ben tevreden met de kwaliteit van de producten.

vriendelijkheid personeel. bereikbaarheid kantoor rotterdam.

Saskia

Goede prijs, snelle service en goede kwaliteit.

Snel klaar, goede kwaliteit en een goede prijs!

Nee.

Jacqie

Super vriendelijke mensen, denken mee en mijn boekje was supersnel klaar

Na het opsturen van het ontwerp, werd ik gebeld voor een aanpassing, om tot een beter resultaat te komen. Prima meegedacht!!

JKX Plastische Chirurgie

Initieel zeer matig
Vouw was scheef gezet en de enveloppes waren niet op tijd terwijl ik wel had gebeld of de order al klaar was om op te halen
Toen ik ipv binnen 24 u (ivm weekend) die...
Initieel zeer matig
Toen ik ipv binnen 24 u (ivm weekend) die maandag erop de kaartjes en enveloppes pas kreeg is tot en met nu toe niet een restitutie van het in mijn ogen teveel betaalde gerestitueerd - immers ik heb betaald voor levering binnen 24 u en het werd 48u (+2 weekend dagen)
Graag krijg ik daar nog reactie op
06-24810440

Jullie hebben wel meteen gereageerd waar ik tevreden over ben
Nu resteert wat mij betreft alleen nog afwikkeling tav het teveel betaalde

Degene die de vouw plaatst zou voor hij / zij de hele batch vouwt eerst moeten kijken of de uitlijning goed staat
Het zou ook logisch zijn als jullie als de order niet binnen de beloofde...
Het zou ook logisch zijn als jullie als de order niet binnen de beloofde termijn wordt geleverd daar een automatische reactie op volgt.
Graag jullie nadere reactie hierop via 0624810440
Jeroen Stevens,
JKX Plastische Chirurgie

Snelle levering en poster zag er prima uit.

Jonge Honden

Onze last minute aanvraag werd heel professioneel en flexibel opgepakt. Heel tevreden over het snelle schakelen, de prijs-kwaliteit en de behulpzaamheid. Zeker een aanrader!

Flexibel, klantvriendelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding

Zeer goed

snelheid en gemak

Receptionist moest zoeken naar de bestelling en kon deze niet direct vinden,
dat was geen probleem, maar misschien handig om systeem te hebben voor het klaarleggen van leveringen/proefdrukken

Oostdam

Snel gereed, goede kwaliteit en goei service.
Volgende projecten zeker weer bij jullie.

Acceptabele prijs, snelle levering, prima kwaliteit

Jelmer

Gevonden op internet, omdat ik een poster voor een afscheidsavond wilde laten bedrukken. Bleek de goedkoopste optie in mijn zoektocht.

Wim vd Lubben

Prima service. Doet wat het moet doen zoals op de website staat.