Printis

Bart

Afdrukkwaliteit en materiaal prima; verpakking en verzend-verpakking ronduit slecht. Verpakking en verzendverpakking kwamen zwaar beschadigd aan; inhoud gelukkig net niet. Visitekaartdoosje is... Afdrukkwaliteit en materiaal prima; verpakking en verzend-verpakking ronduit slecht. Verpakking en verzendverpakking kwamen zwaar beschadigd aan; inhoud gelukkig net niet. Visitekaartdoosje is echter niet meer bruikbaar. Volgende bestelling alléén als verpakking solide is.

zie boven

Reactie Printis:

Hoi Bart,
Hoi Bart,
Bedankt voor de feedback, zeer waardevol. Zoals telefonisch aangegeven is dit een punt wat onze volle aandacht heeft. We zijn hierover in gesprek met onze vervoerder DHL en hebben onze verpakkingen aangepast. Bij je volgende bestelling horen graag je feedback.
Team Printis

Drukkerij van Tilburg

Snel en duidelijk online offerte en order systeem

klantvriendelijk en behulpzaam

Body & Beauty t Gooi

Super, snel. netjes

Beschrijf hier uw ervaring

Mooie cadeaubon laten ontwerpen!

BBTT design

Snelle levering, mooi drukwerk

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en mooi drukwerk. Geworden zoals ik het voor ogen had. Alleen jammer dat het drukwerk zonder bescherming in een doos wordt gestopt. Helaas was 1 boek beschadigd.
Hopelijk de...
Hopelijk de volgende keer beter verpakt.

Schellekens Creatieve Communicatie

Drukwerk brochures en display

Beschrijf hier uw ervaring

Goed geregeld en snel opgepakt

Stijn

Super goeie service & kwaliteit :)

Beschrijf hier uw ervaring

Super goeie service & kwaliteit :)

Monstraw Art

Heel erg goed,

Beschrijf hier uw ervaring

Per mail snel bereikbaar, ik had een foute foto opgestuurd, werd direct pgelost

Gerda Mulder grafisch ontwerper bno

Printwerk Stichting Eusebius Arnhem

Beschrijf hier uw ervaring

Super, goede communicatie, snelle levering, mooie prijs!

Jody

Staan je goed te woord, denken mee

dux

Perfect

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service, goede kwaliteit en zeer snel!