Duijneveld

Preventief en duidelijke uitleg, Privatescan

Uw ervaring

Heel fijn om persoonlijk begeleidt te worden

Reenen

Preventief onderzoek en second opnion

Uw ervaring

Ik heb de onderzoeken prima en ontspannen ervaren. De artsen zijn bijzonder kundig en de begeleiding is perfect.

van driel

Knobbeltje in de borst, het duurt te lang voordat er onderzoek kan worden gedaan daarom Privatescan

Uw ervaring

Snel en Plezierig, goede ervaring met privatescan

Peek van Elteren

Goede ervaring bij Privatescan!

Uw ervaring

De aanleiding om onderzoeken te laten uitvoeren was dat ik me totaal niet lekker voelde, vermoeidheid etc. We zijn eerder bij privatescan geweest en hebben er wederom erg goede ervaringen mee. Er... De aanleiding om onderzoeken te laten uitvoeren was dat ik me totaal niet lekker voelde, vermoeidheid etc. We zijn eerder bij privatescan geweest en hebben er wederom erg goede ervaringen mee. Er werken uitstekende artsen met goede kwaliteiten en deskundigheden. De begeleiding was wederom super; zeer positief,snel, helpen goed, hebben goede kennis van de duitse taal

Jansen

MRI zonder doorverwijzing van een arts

Uw ervaring

Via internet heb ik privatescan gevonden en ik heb geen verwijzing nodig van de arts. Het is geen massale fabriek en de artsen zijn vriendelijk

blokker

Reguliere arts in Nederland vond een MRI of CT niet nodig, daarom Privatescan

Uw ervaring

Ik heb veel pijnklachten en ben er al jaren mee in de weer. Reguliere arts vond een MRI of CT niet nodig. De onderzoeken bij Privatescan gingen prima, snel en het geeft gelijk duidelijkheid!. De... Ik heb veel pijnklachten en ben er al jaren mee in de weer. Reguliere arts vond een MRI of CT niet nodig. De onderzoeken bij Privatescan gingen prima, snel en het geeft gelijk duidelijkheid!. De artsen zijn net en kundig, evenals je begeleiding; zeer aardig en professioneel. (Het is wel prijzig, dus helaas niet voor iedereen)

Koolen

Beter voorkomen dan genezen, preventieve scan

Uw ervaring

Aardig en professionele onderzoeken en artsen. De begeleiding was uitstekend

paap-scharlach

Om mezelf gerust te stellen, privatescan

Uw ervaring

Ik heb deze onderzoeken gedaan om mezelf gerust te stellen. Ik heb de onderzoeken als zeer goed en professioneel ervaren. De Duitse artsen nemen de tijd. Ook is er Nederlandse begeleiding, heel goed.

tordoir

Preventie, zaken uitsluiten

professioneel en uitstekend!

Tjalma

Halsslagaders onderzoeken

Uw ervaring

na aanleiding van een CVA wou ik graag weten hoe het is met de voorste halsslagaders. De onderzoeken en begeleiding zijn prima.