Voorst

Angst voor verstopping/ verkalking van de aderen en vaten

Uw ervaring

erg goed, met name de cardioloog was heel betrokken en erg goed. Prima ervaring

Breman

Snelle preventieve onderzoeken

Uw ervaring

De medische onderzoeken vond ik snel en deskundig uitgevoerd, de artsen waren ook vriendelijk. De Nederlandse begeleiding was top!

Gerustgesteld worden

erg fijne ervaring

luijbregts

Rugpijn scan

Uw ervaring

goede artsen en prima begeleiding

Greven

Controle scan preventief

Uw ervaring

alles is erg professioneel, alles gaat veel sneller en de begeleiding is zeer goed!

Feenstra

Preventief bodyscan

Uw ervaring

Ik had goede verhalen gehoord en wilde kijken hoe ik ervoor sta qua gezondheid. De onderzoeken gingen snel en iedereen was behulpzaam en duidelijk. Ik heb het gevoel dat ik serieus genomen wordt en... Ik had goede verhalen gehoord en wilde kijken hoe ik ervoor sta qua gezondheid. De onderzoeken gingen snel en iedereen was behulpzaam en duidelijk. Ik heb het gevoel dat ik serieus genomen wordt en ze geven goede uitleg. Goede begeleiding, mistte wel iets van een restaurant

Schonberger

Onderzoek halsslagaders zonder wachttijd

Uw ervaring

ik heb een prima ervaring gehad bij privatescan, De onderzoeken gingen snel en goed

Jans

Onderzoek bij Privatescan

Uw ervaring

Ik heb de onderzoeken als fijn ervaren. Ik had al langere tijd klachten en voelde me serieus genomen door zowel de begeleiding als de artsen. Ze luisteren goed naar de klachten waarna ze deze... Ik heb de onderzoeken als fijn ervaren. Ik had al langere tijd klachten en voelde me serieus genomen door zowel de begeleiding als de artsen. Ze luisteren goed naar de klachten waarna ze deze beoordelen met een medische onderbouwing. In Nederland worden klachten vaak bij voorbaat al weggewuift met als reden; stress, slecht slapen etc.
Ik vind de communicatie fijn en ik werd snel geholpen

M. Olrichs

Onzekerheid

Uw ervaring

Zijn vriendelijk en heel deskundig; mijn onzekerheid is geheel weggenomen en heb ook nog wat advies gekregen.

Erfelijk belast dus preventief bodyscan

Uw ervaring

Omdat ik erfelijk belast ben en mij zorgen maakte heb ik gekozen voor een bodyscan bij privatescan. Er waren goede artsen, en complimenten voor de begeleiding