M DE JONGE

Begeleiding door Carolien Cizek was perfect,geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug, bleek na uitleg, dat mijn... Begeleiding door Carolien Cizek was perfect,geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug, bleek na uitleg, dat mijn tussenwervelschijven, de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen, men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen.

Martin

Niet erg handig

Uw ervaring

Het regelen van een afspraak is zo gebeurt. Helaas worden de uitslagen in het Duits afgeleverd en als je ze in het Nederlands wil ontvangen mag je bijbetalen. Ook de waardes van bloed en urine... Het regelen van een afspraak is zo gebeurt. Helaas worden de uitslagen in het Duits afgeleverd en als je ze in het Nederlands wil ontvangen mag je bijbetalen. Ook de waardes van bloed en urine onderzoek zijn Duitse waardes en niet bekend in Nederland. Mijn huisarts kon er niets mee.

Verhoeven

Preventieve Bodyscan

Uw ervaring

Ik had geen klachten, wilde gewoon eens checken hoe het ervoor stond. Alles is goed gegaan en de begeleiding was perfect

Bomers

MRI vanwege rugklachten

Uw ervaring

Ik heb veel klachten in mijn onderrug, dus wilde graag een geruststelling, ook voor de rest van mijn lichaam. De onderzoeken waren echt perfect. De artsen zijn goed en kijken nauwkeurig. Super!

Zeer positief ervaren

Uw ervaring

Zeer positief en een goed gevoel er over

Theo Vermeulen

Prima ik denk dat ik over 3 jaar me weer controleert .

Zeker aan te raden

Zeer goed!
Al jaren liep ik met klachten. In Nederland vele malen naar de huisarts geweest zonder verder te komen.

Aangemeld voor een bodyscan + extra mri. Zelfde week kon ik...
Zeer goed!

Aangemeld voor een bodyscan + extra mri. Zelfde week kon ik nog terecht en het heeft mij eindelijk de duidelijkheid gegeven waar ik al zo lang naar zocht.
Alleen jammer dat er nu een operatie nodig is, terwijl als het in Nederland eerder ontdekt was het niet zover had hoeven komen.

Majorie de Bruijn

MRI scan boven en onderbuik

Uw ervaring

Bij afspraak duidelijke info met kennis en zeer prettig zowel per mail als telefonisch gehad met Linda .
Bij moderne kliniek in Düsseldorf door Ellen ontvangen die mij begeleide en mij veel rust gaf voor dat ik in de MRI lag .
Ook tijdens en na de scan zeer professionele medewerkers en arts die samen met Ellen de uitslag vertelde in alle rust met vervolg acties . Compliment aan allen .

Ketting

Hoofpijnklachten

Uw ervaring

De aanleiding voor onderzoek was voor mij pijnklachten in het hoofd. Heb de onderzoeken als goed en prettig ervaren. De artsen geven dezelfde info als in Nederland, maar de wachtlijsten zijn korter.... De aanleiding voor onderzoek was voor mij pijnklachten in het hoofd. Heb de onderzoeken als goed en prettig ervaren. De artsen geven dezelfde info als in Nederland, maar de wachtlijsten zijn korter. Ervaring met begeleiding was ook goed en prettig.

Kreijen

Prettige ervaring

Uw ervaring

Ik had vage klachten in bovenbuik en wilde meer weten. Goede onderzoeken, prettige artsen. Zeer goede begeleiding en prettige mensen. Geen klachten.