van den Berg

Sneller een diagnose

Uw ervaring

Mijn spieren voelden niet goed aan en ben toen via internet Privatescan tegen gekomen. Het is in Duitsland grondiger onderzocht en ben sneller tot een diagnose geraakt. Het is erg goed bevallen,... Mijn spieren voelden niet goed aan en ben toen via internet Privatescan tegen gekomen. Het is in Duitsland grondiger onderzocht en ben sneller tot een diagnose geraakt. Het is erg goed bevallen, zeer positief, de begeleiding was erg goed en kliniek ook prima gefaciliteerd.

Bodyscan uit voorzorg

Uw ervaring

Uitstekende ervaring, wilde graag uit voorzorg een Bodyscan ondergaan en dit is mij veel beter bevallen dan in NL. Super!!

van Veenendaal

Preventieve Bodyscan

Uw ervaring

Ik wilde graag preventief een uitgebreide Bodyscan ondergaan. De onderzoeken vond ik goed, voldoende uitleg, kort en bondig en daar waar onduidelijk staat begeleidster jou bij voor eventuele... Ik wilde graag preventief een uitgebreide Bodyscan ondergaan. De onderzoeken vond ik goed, voldoende uitleg, kort en bondig en daar waar onduidelijk staat begeleidster jou bij voor eventuele vertaling. De artsen zijn supervriendelijk en nemen ruimschoots de tijd voor je. Top begeleidster neemt programma door en coördineert alle verschillende onderzoeken en zorgt dat het strakke programma probleemloos verloopt. Een 10 met een griffel.

Teleurstellend...

Uw ervaring

Vandaag waren we bij Privatescan, locatie Düsseldorf, voor een MRI scan. Je verwacht, omdat Privatescan een privékliniek is, op zijn minst een goede ontvangst en begeleiding. Wat viel dat tegen! Vandaag waren we bij Privatescan, locatie Düsseldorf, voor een MRI scan. Je verwacht, omdat Privatescan een privékliniek is, op zijn minst een goede ontvangst en begeleiding. Wat viel dat tegen!
Héél lang wachten, zowel voor het maken van de MRI, als ook voor het wachten op een (kort) gesprek(je) met de radioloog.
En een koele, zakelijke, ongeïnteresseerde houding van de begeleidster.
Voor mij nooit meer Prvatescan!

Dhr. Nijhenhuis

Snelle uitleg voor vage klachten

Uw ervaring

Wou graag snelle uitslag voor mijn vage klachten. De website van PrivateScan zag er betrouwbaar uit en het contact met het personeel was ook goed. Ik kreeg de resultaten snel en werd hierbij... Wou graag snelle uitslag voor mijn vage klachten. De website van PrivateScan zag er betrouwbaar uit en het contact met het personeel was ook goed. Ik kreeg de resultaten snel en werd hierbij vriendelijk en professioneel van Privatescan begeleid

Mevr. Arbas

Goede uitleg

Uw ervaring

Wegens lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en buikpijn laten onderzoeken. Ik werd goed geholpen en heb goede uitleg gekregen. Was zelf zeer tevreden over de afloop in het ziekenhuis en de... Wegens lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en buikpijn laten onderzoeken. Ik werd goed geholpen en heb goede uitleg gekregen. Was zelf zeer tevreden over de afloop in het ziekenhuis en de begeleiding van Privatescan

Mevr. Jansen

Chronische gezondheidsklachten

Uw ervaring

Vond zelf de medische onderzoeken niet prettig, maar de begeleiding van Privatescan heeft me zeer goed er doorheen geholpen. Het kliniek personeel was wel veel meer betrokken en kundig naar mijn... Vond zelf de medische onderzoeken niet prettig, maar de begeleiding van Privatescan heeft me zeer goed er doorheen geholpen. Het kliniek personeel was wel veel meer betrokken en kundig naar mijn meening.

Sneekes

Snel uitsluitsel door Bodyscan

Uw ervaring

Ik had veel last van rugpijn en prostaatklachten. Een doorverwijzing via arts duurde te lang, ik wilde sneller uitsluitsel. De onderzoeken waren goed, geen grote problemen, alleen adem vasthouden na... Ik had veel last van rugpijn en prostaatklachten. Een doorverwijzing via arts duurde te lang, ik wilde sneller uitsluitsel. De onderzoeken waren goed, geen grote problemen, alleen adem vasthouden na uitblazen valt niet mee. Artsen gaven goede en rustige begeleiding. Ik heb geen ervaring met Nederland, dus kan geen vergelijking maken. Goede begeleiding in de kliniek. Je staat er niet alleen voor, ze wijzen je de weg naar de afdelingen

Coene

Super ervaring in Düsseldorf

Uw ervaring

De onderzoeken waren voor mij en mijn zoon, vanwege klachten die hij heeft. Voor mezelf was dit een herhaling van de Bodyscan in 2012. De onderzoeken waren prima en vindt de artsen vergelijkbaar met... De onderzoeken waren voor mij en mijn zoon, vanwege klachten die hij heeft. Voor mezelf was dit een herhaling van de Bodyscan in 2012. De onderzoeken waren prima en vindt de artsen vergelijkbaar met de artsen in Nederland.
Begeleiding (Ellen) was super!

Bodyscan vanwege hartritmestoornis

Uw ervaring

Ik had last van hartritmestoornissen en druk op de borst en wilde graag meer duidelijkheid. De onderzoeken waren prima, correct, vlot en duidelijk. Artsen ook correct. Ik heb de begeleidster in... Ik had last van hartritmestoornissen en druk op de borst en wilde graag meer duidelijkheid. De onderzoeken waren prima, correct, vlot en duidelijk. Artsen ook correct. Ik heb de begeleidster in Düsseldorf als zeer prettig ervaren.