Groeneweg

Vriendelijk en openhartig

Uw ervaring

Ik had de wens om een algemene indruk te krijgen van mijn gezondheid. Onderzoeken positief ervaren. Artsen zijn efficiënt, vriendelijke en openhartig. Prima organisatie van de onderzoeker

Efficiënt

Uw ervaring

Preventief laten onderzoeken. Professionele onderzoeken. Efficiënte Artsen. Uitstekend!

Servicegericht

Uw ervaring

Het werd tijd voor een globaal onderzoek ivm langdurige vermoeidheidsklachten. Het personeel in de kliniek was erg klantvriendelijk. De begeleiding was goed, duidelijke uitleg en servicegericht.

Staub

APK-keuring

Uw ervaring

Het werd tijd voor een Apk-keuring en omdat Privatescan een leuke aanbieding had gelijk maar een afspraak gemaakt.
Alles erg positief ervaren. Prima begeleiding!

Janssen

Geen wachttijd

Uw ervaring

Via internet terecht gekomen bij Privatescan. Ik had al meerdere klachten en heb daarom diverse onderzoeken geboekt. Het fijne is dat er geen wachttijden was en dat ik, zelfs bij vervolgonderzoek... Via internet terecht gekomen bij Privatescan. Ik had al meerdere klachten en heb daarom diverse onderzoeken geboekt. Het fijne is dat er geen wachttijden was en dat ik, zelfs bij vervolgonderzoek heel snel aan de beurt was. In vergelijk met de Nederlandse artsen gaat hier alles sneller en krijg je een goede uitleg van hetgeen er onderzocht is. De Nederlandse begeleiding is uitstekend!

Nieuwsgierig

Uw ervaring

Naar aanleiding van gebeurtenissen bij vrienden, familie e.d. was ik wel benieuwd naar mijn eigen totale staat van gezondheid. De onderzoeken verliepen perfect. Top begeleiding!!!

v.d. Veerdonk

Uitsluiten problemen

Uw ervaring

Al enkele tijd last van klachten in borstkas. Omdat ik problemen wilde uitsluiten een afspraak gemaakt. Artsen zijn prima, onderzoeken vlot achter elkaar. Snel en persoonlijk. Zeer goed.

Bennis

Positieve Berichten

Uw ervaring

Op internet positieve berichten gezien over Privatescan. Duidelijk, direct en snelle manier van handelen. Perfect geregeld allemaal!

van Leeuwen

Snelle afspraak

Uw ervaring

In verband met rugklachten afspraak gemaakt. Er was op zeer korte termijn een afspraak mogelijk.
Onderzoeken verliepen prima. Artsen zijn ok. Super!!!

Behr

Goed en Grondig

Uw ervaring

Na lichte uitgang van de conditie een algemene controle geboekt. De onderzoeken verliepen lekker snel achter elkaar. Ik denk dat de onderzoeken goed en grondig zijn uitgevoerd en beoordeeld. Ik heb... Na lichte uitgang van de conditie een algemene controle geboekt. De onderzoeken verliepen lekker snel achter elkaar. Ik denk dat de onderzoeken goed en grondig zijn uitgevoerd en beoordeeld. Ik heb weinig ervaring met de Nederlandse Gezondheidszorg dus ik kan niet goed vergelijken. De begeleiding was goed geregeld. Ook op de kliniek in Stadtlohn heb ik geen aanmerkingen.