Bergsma

Vakkundig Bodyscan onderzoek

Uw ervaring

Ik heb een goede ervaring met Privatescan. Ik kwam ze tegen op internet omdat ik graag een preventieve check wilde ondergaan. Onderzoeken waren goed en vakkundig. Goede artsen en ook de begeleiding... Ik heb een goede ervaring met Privatescan. Ik kwam ze tegen op internet omdat ik graag een preventieve check wilde ondergaan. Onderzoeken waren goed en vakkundig. Goede artsen en ook de begeleiding heb ik als goed ervaren.

Kronemeijer

Super!

Uw ervaring

In een paar woorden? Zo hoort zorg te zijn!!! We hebben in Nederland nog heel veel te leren.

van Basten

Hartritmestoornis

Uw ervaring

Ik ben al reeds eerder bij jullie geweest. De medische onderzoeken zijn prima en prettig dat er een Nederlands sprekend arts aanwezig was. Jolande ( begeleidster) neemt de tijd en stelt je gerust,... Ik ben al reeds eerder bij jullie geweest. De medische onderzoeken zijn prima en prettig dat er een Nederlands sprekend arts aanwezig was. Jolande ( begeleidster) neemt de tijd en stelt je gerust, erg prettig.

Timmermans

Diverse klachten

Uw ervaring

Ik heb in het verleden wat diverse onderzoeken gehad dus de onderzoeken waren niet nieuw voor mij. De begeleiding en het medisch personeel waren zeer vriendelijk en duidelijk in hun uitleg.

Aantal klachten & preventief

Uw ervaring

Ik ben via Google-search bij Privatescan gekomen. De uitleg tijdens de onderzoeken waren helder , vooraf door begeleider & personeel. De Artsen verifiëren of alles duidelijk is voor de onderzoeken.

Dhr. van Garderen

Val in de douche

Uw ervaring

Door een val in de douche nog steeds niet goed te pas. De onderzoeken waren zeer uitgebreid en er ging een degelijke uitleg aan vooraf. De begeleiding was uitstekend, alles loopt volgens schema en... Door een val in de douche nog steeds niet goed te pas. De onderzoeken waren zeer uitgebreid en er ging een degelijke uitleg aan vooraf. De begeleiding was uitstekend, alles loopt volgens schema en heldere uitleg en goede Duitse taal !

Dhr. Miletic

Drukkend gevoel op de borst

Uw ervaring

Een periode drukkend gevoel op de borst gehand en voor de zekerheid wilde ik weten dat alles in orde is. Daarom heb ik gekozen voor een scan. De onderzoeken waren positief en door de begeleiding... Een periode drukkend gevoel op de borst gehand en voor de zekerheid wilde ik weten dat alles in orde is. Daarom heb ik gekozen voor een scan. De onderzoeken waren positief en door de begeleiding was alles goed geregeld en dus ook prettig verlopen. Gelukkig maak ik niet zoveel gebruik met de Nederlandse gezondheidszorg, maar de ervaring met de Duitse artsen was positief.

Mevr. Daaleman

Veel mensen om mij ziek, eens kijken hoe mijn lift er voor staat

Uw ervaring

Helaas zijn er veel mensen om mij heen ziek (jongen mensen) en gaan zelfs dood. Dus eens kijken hoe mijn lijf er voor staat. De onderzoeken heb ik als prettig ervaren, behalve de MRI... Helaas zijn er veel mensen om mij heen ziek (jongen mensen) en gaan zelfs dood. Dus eens kijken hoe mijn lijf er voor staat. De onderzoeken heb ik als prettig ervaren, behalve de MRI (claustrofobisch), de dames hebben super geholpen en vol gehouden ! Zonder hen was het niet gelukt! De begeleiding is meer dan perfect en de lunch was heerlijk

Dhr. Eilering

Erfelijke aanleg darmkanker

Uw ervaring

Ik heb een erfelijke aanleg voor ontwikkelen darmkanker en heel licht verhoogde kans op andere vormen. Daarom het zeker voor het onzekere.

Bijvank

Vanwege lichamelijk ongemak Bodyscan

Uw ervaring

Ik ben bekend met hoge bloeddruk en daardoor algeheel lichamelijk ongemak. Onderzoeken positief ervaren, compleet en uitgebreid besproken. Er word tijd genomen om resultaten te bespreken en tips te... Ik ben bekend met hoge bloeddruk en daardoor algeheel lichamelijk ongemak. Onderzoeken positief ervaren, compleet en uitgebreid besproken. Er word tijd genomen om resultaten te bespreken en tips te geven voor verbetering van gezondheid. Prima uitleg van de begeleiding, vriendelijk en begaan