Mevrouw Schuster

Antwoord op mijn klachten

Uw ervaring

Zijn via Privatescan gegaan om antwoorden te krijgen waar mijn klachten weg kommen. De medische onderzoeken waren erg goed in afloop en uitleg. De begeleiding van Privatescan was erg vriendelijk

Mevr. Lentink

Al ruim een jaar pijn de heup

Uw ervaring

al ruim een jaar pijn in de rechter heup, waar van nooit een goede diagnose gesteld was. Bij Privatescan is geen wachttijd en kon ik een roesje krijgen. De mri-scan was wel lastig van wege... al ruim een jaar pijn in de rechter heup, waar van nooit een goede diagnose gesteld was. Bij Privatescan is geen wachttijd en kon ik een roesje krijgen. De mri-scan was wel lastig van wege verkramping van bil- en beenspieren a.d. rechter zijde. De onderzoeken waren to the point. Wat de artsen betreft geen verschil met Nederland. Wel verschil in alles eromheen zoals snel terecht kommen, geen verwijzing nodig hebben, mri-scan en dan meteen de diagnose; dus alles in een keer (in een bezoek). Er werd door Privatescan alles goed geregeld.

Mevrouw Insinger-Vlugter

Controle van mijn lever en longen

Uw ervaring

Ik wilde weten of mijn lever en mijn longen in orde zijn. De onderzoeken liepen naar volle tevredenheid. De onderzoeken waren gericht en duidelijk, de medewerker van Privatescan zorgde van en... Ik wilde weten of mijn lever en mijn longen in orde zijn. De onderzoeken liepen naar volle tevredenheid. De onderzoeken waren gericht en duidelijk, de medewerker van Privatescan zorgde van en prettige sfeer en een vlugge dag afloop

Dhr. Blijleven

Het zekere voor het onzekere

Uw ervaring

De aanleiding was om er zeker van te zijn, dat als er iets ernstigs ontdekt zou worden er op tijd bij te zijn om erger te voorkomen. De onderzoeken vonden in en prettige sfeer plaats. Zowel de... De aanleiding was om er zeker van te zijn, dat als er iets ernstigs ontdekt zou worden er op tijd bij te zijn om erger te voorkomen. De onderzoeken vonden in en prettige sfeer plaats. Zowel de artsen als Privatescan hebben ons goed geholpen.

La Porte

Nekklachten

Uw ervaring

via Markplaats deze Bodyscan gekocht. was de perfecte gelegenheid om mijn nekklachten te laten controleren.
De onderzoeken waren goed geregeld en werden prima begeleid door de vriendelijke medewerker van Privatescan

v. Wanrooy

Patiënt zijn en geen nummer bij Privatescan

Uw ervaring

Positief en vakkundig heb ik alles ervaren. De artsen nemen de tijd en behandelen je als patiënt en niet als nummer. Goed, degelijk en professionele begeleiding.

Coats

Super ervaring

Uw ervaring

Alles was voor ons preventief. Goede onderzoeken, vriendelijke artsen. Niets te klagen, super!

Lodder

Gedegen onderzoeken gehad

Uw ervaring

Preventief wilden wij een Bodyscan ondergaan. De onderzoeken waren goed, was gedegen onderzoek en patiëntvriendelijke benadering. Artsen professioneel; meer betrokken en meer tijd voor uitleg dan in... Preventief wilden wij een Bodyscan ondergaan. De onderzoeken waren goed, was gedegen onderzoek en patiëntvriendelijke benadering. Artsen professioneel; meer betrokken en meer tijd voor uitleg dan in NL. Uitstekende begeleiding en faciliteiten

Onderzoek vanwege hoge bloeddruk

Uw ervaring

Ik voelde veel spanning in mijn hoofd en was bekend met hoge bloeddruk, dus wilde deze Bodyscan laten uitvoeren. Alles was goed

D'Hont

Preventief onderzoek vanwege familiaire omstandigheden

Uw ervaring

Onderzoeken werden zeer kundig en vriendelijk uitgevoerd. Vanwege familiaire omstandigheden, wilde ik graag ook voor eigen zekerheid een preventief onderzoek. Artsen gaven een rustige behandeling en... Onderzoeken werden zeer kundig en vriendelijk uitgevoerd. Vanwege familiaire omstandigheden, wilde ik graag ook voor eigen zekerheid een preventief onderzoek. Artsen gaven een rustige behandeling en waren goed georganiseerd. Uitstekend.