van de Berk

Aanhoudende buik/maag klachten.

Uw ervaring

De onderzoeken gaan vlug en zijn vertrouwd. Goede uitleg en instructie. De artsen en begeleiding zijn zeer open, informeel en aangenaam in omgang, petje af!

N.a.v. diverse symptomen een preventief onderzoek laten doen.

Uw ervaring

Ik heb n.a.v. diverse symptomen een preventief onderzoek laten doen in Duitsland omdat Nederland er laconiek over doet. De medische onderzoeken zijn duidelijk en professioneel en de artsen zijn... Ik heb n.a.v. diverse symptomen een preventief onderzoek laten doen in Duitsland omdat Nederland er laconiek over doet. De medische onderzoeken zijn duidelijk en professioneel en de artsen zijn uiterst aardig en behulpzaam en geven goed uitleg en advies. Ook nemen zij meer de tijd voor een mens en Nederland kan hier nog van leren!

Angst voor tumoren.

Uw ervaring

Omdat ik angstig was voor tumoren en dergelijke ''of dat ik iets miste in de hersenen'' heb ik voor de zekerheid een scan laten maken. De neuroloog in Nederland vond het niet nodig. Je merkt wel... Omdat ik angstig was voor tumoren en dergelijke ''of dat ik iets miste in de hersenen'' heb ik voor de zekerheid een scan laten maken. De neuroloog in Nederland vond het niet nodig. Je merkt wel dat de Duitse artsen meer tijd voor je nemen vergleken met de Nederlandse artsen.

Stol

Vage klachten in mijn hoofd

Uw ervaring

De reden dat ik dit heb gedaan is omdat ik lichte klachten en duizeligheid heb ik mijn hoofd. Vanwege snelle behandeling en vriendelijk telefonisch contact met Linda heb ik de afspraak ingepland.... De reden dat ik dit heb gedaan is omdat ik lichte klachten en duizeligheid heb ik mijn hoofd. Vanwege snelle behandeling en vriendelijk telefonisch contact met Linda heb ik de afspraak ingepland. De artsen zijn kundig en rustig en nemen de tijd. Begeleiding was prima en vriendelijk.

Maagonderzoek

Uw ervaring

Ik heb het maagonderzoek prima ervaren zonder pijn. Het personeel was erg aardig.

Bindt

Check-up van het lichaam

Uw ervaring

Er is veel aandacht besteed aan mijn onderzoeken en de begeleidster was goed verzorgd.

Manders

Bodyscan voor meer zekerheid

Uw ervaring

Onbekende klachten, dus voor de zekerheid zelf een scan laten doen. De artsen in Duitsland zijn veel persoonlijker en vriendelijker.

Jongsma

Bodyscan i.v.m. onderrug klachten

Uw ervaring

Pijn in de onderrug met uitstraling in de linkerbeen. En zodoende Privatescan gevonden via internet. De artsen in Nederland nemen je klachten niet serieus.

MRI n.a.v. klachten onderrug

Uw ervaring

Snel weten wat er mis is met de onderrug dan is dit de perfecte oplossing.

Wees

Zorgen over gezondheid

Uw ervaring

Als je zorgen hebt over je gezondheid dan is Privatescan de snelste oplossing. Het is verglijkbaar met Nederland, prima artsen zover ik kan beoordelen.