Preventieve check up ivm toekomstige kinderwens

Uw ervaring

Aanleiding was een preventieve check up ivm toekomstige kinderwens. Onderzoeken waren prettig, deskundig personeel, vriendelijk en professioneel. Artsen professioneel en vriendelijk. Begeleiding en... Aanleiding was een preventieve check up ivm toekomstige kinderwens. Onderzoeken waren prettig, deskundig personeel, vriendelijk en professioneel. Artsen professioneel en vriendelijk. Begeleiding en faciliteiten waren goed

Weber

Nemen de tijd voor je

Uw ervaring

Aanleiding was om meer inzicht te krijgen in mijn lichaam en de onderzoeken waren goed. Artsen nemen de tijd voor je en de begeleiding/faciliteiten waren goed.

Wanly

Deskundig en erg vriendelijk

Uw ervaring

Pijnklachten waaronder nek en hoofd. Hoge bloeddruk en regelmatig terugkerende overslaan van het hart. Preventief laten controleren. Onderzoeken zeer goed, deskundig en erg vriendelijk. Men neemt... Pijnklachten waaronder nek en hoofd. Hoge bloeddruk en regelmatig terugkerende overslaan van het hart. Preventief laten controleren. Onderzoeken zeer goed, deskundig en erg vriendelijk. Men neemt rustig de tijd voor je, in Nederland heb ik bij de specialist ook meegemaakt dat je binnen enkele minuten buiten staat. Hier voel je je echt serieus genomen en alles word goed uitgelegd. Begeleiding heel vriendelijk, proberen je gerust te stellen en goede uitleg over wat je te wachten staat.

Peters

Check van de gezondheid voor de gemoedsrust

Uw ervaring

Stressvol werk zorgt weleens voor vermoeidheid en spanningsklachten. Check van de gezondheid voor de gemoedsrust. Onderzoeken, goede zorgen, allemaal snel en zeer duidelijk maar wel grondig... Stressvol werk zorgt weleens voor vermoeidheid en spanningsklachten. Check van de gezondheid voor de gemoedsrust. Onderzoeken, goede zorgen, allemaal snel en zeer duidelijk maar wel grondig uitgevoerd alle onderzoeken. Artsen zeer vriendelijke mensen, nemen de tijd voor alle vragen en stellen je volledig op je gemak. Faciliteiten prima en vriendelijke begeleiding zeer duidelijke uitleg voor alles.

Quiros

In Nederland wilden ze geen scan doen

Uw ervaring

Aanleiding pijn in de rechter zij en in Nederland wilden ze geen scan doen. Onderzoeken waren een plezante ervaring. Artsen zeer vriendelijk, de handeling was direct zonder wachtlijst en meteen... Aanleiding pijn in de rechter zij en in Nederland wilden ze geen scan doen. Onderzoeken waren een plezante ervaring. Artsen zeer vriendelijk, de handeling was direct zonder wachtlijst en meteen uitslag. Ervaring goede behandeling en in het Nederlands geholpen, zeer professionele internationale behandeling.

Mohammed

Privatescan heeft dit onderzoek snel geregeld

Uw ervaring

aanleiding was ik heb buikpijnklachten. Privatescan heeft dit onderzoek snel geregeld. Onderzoeken waren goed en ervaring was ook goed.

van der Meer

Professioneel

Uw ervaring

aanleiding was gezondheidsklachten. Via Privatescan omdat daar heel veel in een keer gecontroleerd wordt. Onderzoeken waren professioneel en korte wachttijden. Artsen geen verschil met Nederland,... aanleiding was gezondheidsklachten. Via Privatescan omdat daar heel veel in een keer gecontroleerd wordt. Onderzoeken waren professioneel en korte wachttijden. Artsen geen verschil met Nederland, maar wel als positief ervaren. Ervaring met de begeleiding was erg goed, duidelijke uitleg en dat is erg prettig, daarnaast ook vriendelijk.

van Luit

Beeldend kunstenaar

Uw ervaring

aanleiding als beeldend kunstenaar is het interessant om de hersenen waarmee beelden gemaakt worden te zien. Voor een nieuw kunstwerk heb ik mijn hersenen laten scannen en met de beelden hiervan ga... aanleiding als beeldend kunstenaar is het interessant om de hersenen waarmee beelden gemaakt worden te zien. Voor een nieuw kunstwerk heb ik mijn hersenen laten scannen en met de beelden hiervan ga ik een serie nieuwe kunstwerken maken. Ik houd jullie hiervan op de hoogte. Onderzoeken, zeer vriendelijk personeel, snelle behandeling en duidelijk. De scan zelf was even spannend maar het verliep allemaal prima, mede door de voorafgaande informatie. Artsen zijn vriendelijk, snel en professioneel. Ervaring was zeer vriendelijk en vertrouwd.

Brummer

Beter!

Uw ervaring

Aanleiding ik had klachten. Onderzoeken waren goed en artsen in Duitsland zijn beter. Ervaring was goed.

Spierdijk

Duitsland worden de resultaten direct door een arts gecontroleerd

Uw ervaring

Aanleiding was diverse klachten en vooral angst. Onderzoeken waren uitstekend. Artsen in principe gelijkwaardig en beide uitstekend, echter in Duitsland worden de resultaten direct door een arts... Aanleiding was diverse klachten en vooral angst. Onderzoeken waren uitstekend. Artsen in principe gelijkwaardig en beide uitstekend, echter in Duitsland worden de resultaten direct door een arts gecontroleerd. Ervaring was uitstekend.