Pauline

Onze ervaring met Pro Care was ontzettend positief. We zijn in een pittige kraamweek ongelooflijk goed ondersteund door Kim en zij heeft voor altijd een speciaal plaatsje in ons hart voor alles wat... Onze ervaring met Pro Care was ontzettend positief. We zijn in een pittige kraamweek ongelooflijk goed ondersteund door Kim en zij heeft voor altijd een speciaal plaatsje in ons hart voor alles wat ze voor ons heeft gedaan en betekend. Zowel praktisch, theoretisch als op emotioneel en persoonlijk vlak was haar zorg van hoge kwaliteit. Wij raden Pro Care dan ook zeker aan.

Beschrijf je ervaring in één regel

De beste zorg die je kan wensen

Vera

Deze organisatie heeft met haar hartelijke en vriendelijke medewerkers gezorgd voor een zeer fijne en prettige samenwerking. Zowel de medewerkers op kantoor als de kraamverzorgster zijn zeer... Deze organisatie heeft met haar hartelijke en vriendelijke medewerkers gezorgd voor een zeer fijne en prettige samenwerking. Zowel de medewerkers op kantoor als de kraamverzorgster zijn zeer professionele en vriendelijke mensen. De kraamweek is uitstekend verlopen door het deskundig advies van de kraamverzorgster. Zij heeft ons veel werk uit handen genomen en ons tegelijkertijd geholpen uiteindelijk zelf de zorg voor ons kindje over te nemen. Wij zijn ontzettend tevreden.

Beschrijf je ervaring in één regel

Geweldige begeleiding door zeer deskundig personeel

Kim

We hebben een hele fijne week gehad. Veel geleerd, advies gekregen en onwijs gezellig gehad.

Beschrijf je ervaring in één regel

Top kraambureau, zal het iedereen aanraden!

Robin

Wij hebben het voorrecht gehad om Wilma als kraamverzorgende bij ons gezin te hebben. Wij hebben deze week als ontspannen en onbezorgd ervaren. Een perfecte start van het nieuwe leven als gezin. Had... Wij hebben het voorrecht gehad om Wilma als kraamverzorgende bij ons gezin te hebben. Wij hebben deze week als ontspannen en onbezorgd ervaren. Een perfecte start van het nieuwe leven als gezin. Had niet beter kunnen wensen!

Ontspannen en compleet

Femke

Zeer tevreden over de match met kraamverzorgster Salima.

Zeer tevreden over de match met kraamverzorgster Salima.

Ze is een schat, voor zowel mij als kersverse moeder, mijn kleintje en degene die ik thuis ter ondersteuning had. Tevens is ze kundig, geduldig, voorziet in goede adviezen.

Voelde me erg op mijn gemak en mijn kleintje ook bij haar.

Beschrijf je ervaring in één regel

Kraamverzorgster Salima is goud waard!

Daniëlle

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met ProCare Kraamzorg.
Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met ProCare Kraamzorg.
Wat ik erg waardeer is dat ze goed kunnen luisteren, duidelijk advies kunnen geven en mij goed gerust hebben kunnen stellen (vooral na de keizersnede).

Wij waren nog geen 10 minuten thuis vanuit het ziekenhuis en Pinar (onze kraamvrouw) stond al voor de deur. Wij waren superblij met haar, en haar goede en lieve zorg.

Beschrijf je ervaring in één regel

Een superfijne kraamperiode gehad, waarbij ik zeer gelukkig op terugkijk.

Tayyab

Hele professional personnel nina heeft ons heel veel geholpen veel tips gegeven alles was perfect .
We zijn heel blij en tevreden.danke wel procare n nina

Uitstekend

Jair

Gelukkig hadden wij hulp gekregen van deze super lieve begrip volle dame die ons in 1 week doorheen heeft geholpen, en ook veel van geleerd

Dank u wel Pinar

Beschrijf je ervaring in één regel

Een fijne, leerzame kraamperiode.

Olga

Excellent experience. Natascha was with us for the whole week. She helped me with brestfeeding, how to handle with the baby, checked up my baby and me and gave some advice.

Beschrijf je ervaring in één regel

Very helpful, especially if one doesn't have anybody else who can help for the first days.

Teatsche,

Mandy was superfijn om in ons nieuwe gezin te hebben de eerste (onzekere) dagen. Superlief, kundig, gezellig, boordevol humor en tips. Heeft ons in een paar dagen het vertrouwen gegeven om het ook... Mandy was superfijn om in ons nieuwe gezin te hebben de eerste (onzekere) dagen. Superlief, kundig, gezellig, boordevol humor en tips. Heeft ons in een paar dagen het vertrouwen gegeven om het ook zonder haar te kunnen. Ze heeft oog voor de baby maar ook voor vader en moeder. Daarnaast was het heerlijk om zo nu en dan (onnodig maar heerlijk) verwend te worden met een ontbijtje of fruithapje etc. Maakte de kraamweek nog specialer. Mandy je bent een topper!

'Tante' Mandy