Frank R. van Duijne

Bijzonder prettig contact.

Snelle reactie op vragen en minstens zo snelle levering.

N.v.t.

Hans

Goed.

Groot assortiment

Prijs (12 euro voor een paar kleine stukjes stof (voor in hoofdtelefoon) is wel aan de prijs

Sander

Goed verpakt

Sneller op de hoogte houden bij langere levertijd

Jan de Boer

Noodgedwongen hier besteld

Ze waren de enige aanbieder die het product bij de leverancier wilde bestellen

Ik heb vanaf maart gewacht op een reserveonderdeel. Dit item konden zij bestellen bij hun leverancier. De verwachte leverdatum werd tot twee keer toe uitgesteld. En toen het er wel vervolgens was... Ik heb vanaf maart gewacht op een reserveonderdeel. Dit item konden zij bestellen bij hun leverancier. De verwachte leverdatum werd tot twee keer toe uitgesteld. En toen het er wel vervolgens was moest ik er zelf achteraan om vast te stellen of het er al was. Had meer pro-actieve communicatie verwacht. Daarnaast vond ik de verzendkosten erg hoog voor een gefrankeerde zending zonder track en trace code. Al met al een niet een super shopping trip.

Reactie Proaudioshop.nl:

Beste Jeroen,
Beste Jeroen,
Dank voor je recensie. Het door jou bestelde serviceonderdeel was op het moment van bestellen niet leverbaar in Europa zoals ook vermeld stond bij het product. Vanwege Corona heeft het inderdaad zeer lang geduurd voordat levering naar Europa weer op gang kwam, dit betreuren wij ook maar we konden het helaas niet bespoedigen. We hebben je aangeboden om de bestelling kosteloos te annuleren maar je wilde deze door laten lopen ondanks de lange levertijd. Gelukkig hebben we het uiteindelijk kunnen leveren en hopen we dat je weer veel plezier hebt van jouw hoofdtelefoon!
team proaudioshop.nl

C.Aust

Best product en service.

Duidelijk en eerlijk.

Peter Aertssen

Ik stond versteld van de snelle levering

supersnelle levering

Ik zou het momenteel nog niet weten

Maarten

Goede informatie en bezorgkosten

Gratis bezorgen

Haijema

Super goed

Zeer klant vriendelijk

Brigitte Segers

Super service!

Zeer snelle levering en alles in orde

van Brienen

Uitstekend.

Houden zich exact aan de levertijd.
Begeleiden de levering, hoe klein ook, op een perfecte wijze.

Prima zo als het gaat