Ik had al eerder de vuurwapen opleiding gevolgd. Nu de rij opleiding. Professionele instructeurs die weten waar ze het over hebben en zeer gedreven zijn je op het juiste niveau te krijgen
Gideon Poort
Zeer goede ervaring
Jan bart
Goede begeleiding door professionele mensen
Giel
Zeer goed. De collega's onderling hebben een goede en professionele sfeer. Contact met ons als deelnemers heb ik als erg prettig ervaren. Gelijkwaardig, niet te formeel of stijf.
Dylan Suchanek
Ik vind dat ProCentrum hele vriendelijke instructeurs heeft die ook van een grapje houden. De instructeurs zijn serieus waar het moet en houden van een lolletje waar het kan. De verhouding is naar...Ik vind dat ProCentrum hele vriendelijke instructeurs heeft die ook van een grapje houden. De instructeurs zijn serieus waar het moet en houden van een lolletje waar het kan. De verhouding is naar mijn mening erg goed waardoor de tijd vliegt. ProCentrum is zeker aan te raden !!
Sonja
Procentrum is een ontzettende fijne rijschool met goede instructeurs. Het is een hele fijne en veilige omgeving die gemaakt wordt door dez instructeurs die er werkzaam zijn. Alle theorie wordt...Procentrum is een ontzettende fijne rijschool met goede instructeurs. Het is een hele fijne en veilige omgeving die gemaakt wordt door dez instructeurs die er werkzaam zijn. Alle theorie wordt duidelijk uitgelegd en vervolgens is er genoeg ruimte om het toe te passen in de praktijk. Er worden goede tips en instructies gegeven aan de hand van de behoefte van de kandidaat. Daarnaast worden zijn de materialen die gebruikt worden in zeer goede staat. Ontzettend bedankt voor deze fijne tijd.
Alyssa Wellinga
Top om je opleiding te volgen! Zeer kundige club. Helaas duurde de cursus te kort ;)