Prima opleidingscentrum

Merel

Ik heb echt genoten tijdens de rijopleiding, dat had ik niet verwacht van tevoren! Op een enorm prettige manier gecoacht waardoor ik steeds meer vertrouwen en zekerheid kreeg in de auto en in het... Ik heb echt genoten tijdens de rijopleiding, dat had ik niet verwacht van tevoren! Op een enorm prettige manier gecoacht waardoor ik steeds meer vertrouwen en zekerheid kreeg in de auto en in het rijden. De instructeur naast mij was heel prettig: rustig, in voor een lolletje, en een echte onderwijzer. Ik heb enorm genoten van deze dagen, en vind het jammer dat het alweer voorbij is!

Niels

Heel prettig. Hard werken en ook tijd voor een geintje

Ariska Bouterse

Ik vond de afgelopen vier dagen erg leerzaam. En buitenom dat ik veel geleerd heb was het ook nog eens heel leuk en gezellig.

Robert Prins

Ik heb training als zeer prettig ervaren en heb echt wat geleerd.

Jean louis margaretha

Vol zenuwen hier naar toe gekomen. Binnen korte tijd wist de instructrice mij gerust te stellen en er voor te zorgen dat het zo'n leuke opleiding was dat ik het jammer vind dat ik geslaagd... Vol zenuwen hier naar toe gekomen. Binnen korte tijd wist de instructrice mij gerust te stellen en er voor te zorgen dat het zo'n leuke opleiding was dat ik het jammer vind dat ik geslaagd ben! Ga zo door toppers

Aart

Erg positieve ervaring. In vier dagen veel geleerd, niet alleen over het rijden.