8.2/10

batospring bvba

Jonas Brugge

Professioneel bedrijf met een vlotte service en een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Direct telefonisch contact indien men bijkomende vragen heeft ipv een computergestuurde telefooncentrale.

Gedetailleerde info op de site en de mogelijkheid om bijkomende opties direct te kunnen mee bestellen.

Tennis op Kop van Zuid

Aankoop tentzakken. Goed advies en snelle levering

Klantgerichtheid en nakomen van afspraak

christiaan.vandaele@telenet.be

Party tent 5x10 wit blauw

de tent is proffesioneel en zeer degelijke kwaliteit het is daarentegen een opvallend tent waar veel lof naar toe gaat en in de proff doeleinde soms zal bruikt worden

bij aankomst is alles wat in de camion lag slordig ??? en enkele dozen hadden hoekscheuren en kunnen onderdelen verliezen dit vind ik spijtig alhoewel de tent van doos naar kist verhuist heb ik... bij aankomst is alles wat in de camion lag slordig ??? en enkele dozen hadden hoekscheuren en kunnen onderdelen verliezen dit vind ik spijtig alhoewel de tent van doos naar kist verhuist heb ik mijnbedenking

Zeer vlotte servies

Correcte afhandeling

levering

Elektrooms

Was in orde

Goede ervaring

Vlotte levering

nihil

Eerste aankoop , niet alle omschrijvingen website komen overeen met werkelijkheid.
Zeer vlotte regeling voor levering.

Vlotte communicatie.
Snelle thuislevering

Volgens website zou er een Nederlandstalige handleiding zijn, bij levering was er helemaal geen handleiding.
Doorgangshoogte zou 2 m zijn. Volgens mij Max 1 m75
Bijgekochte opbergtassen...
Doorgangshoogte zou 2 m zijn. Volgens mij Max 1 m75
Bijgekochte opbergtassen bieden geen mogelijkheid voor het opbergen van het dakzijl.
Mooie tent.

Reactie ProfessioneleTentKopen.be:

Beste,
Het kan altijd gebeuren dat er geen handleiding bij de tent zit, daarvoor kan u op onze site de handleiding raadplegen en af printen.
De doorgangshoogte is steeds 2m, deze wijkt nooit...
Beste,
De doorgangshoogte is steeds 2m, deze wijkt nooit af.
De bijgeleverde opbergtassen bieden wel plaats voor het dakzeil, u kan best nog eens proberen om het dakzeil in de juiste opbergtas te steken.

Vriendelijke en correcte samenwerking