8.2/10

Sympafix

neen

bij aankoop van een tent kan er direct voorgesteld worden om een transport zak aan te kopen

P immikhuizen

Zeer snelle levering gratis verzenden zeer degelijke kwaliteit

duidelijke info en keuze mogenlijkheden

jammer dat het kleuren prog neit duidelijk vermeld staat bij de bestelling maar alleen op aanvraag

Karolien T

Wij kochten privé een tent aan. We bestelden op dinsdag en hadden ze vrijdagnamiddag in huis. Dit hadden we gevraagd omdat we ze vrijdagavond nog moesten opzetten. Dit vormde geen enkel probleem.... Wij kochten privé een tent aan. We bestelden op dinsdag en hadden ze vrijdagnamiddag in huis. Dit hadden we gevraagd omdat we ze vrijdagavond nog moesten opzetten. Dit vormde geen enkel probleem. Perfect geleverd zoals afgesproken.

Snelle en correcte afhandeling, behalve de nederlandstalige beschrijving ontbrak

Vechtgenotenhuis Ommen

Heel goed..... in eerste instantie leveringsproblemen maar dit probleem lag niet bij bedrijf/verkoper maar bij de transporteur..!!!

Eddy Hermans

Het was bijzonder aangenaam om met dit bedrijf samen te werken, de communicatie naar mij was duidelijk en correct. Een minpunt was dat de website niet up to date was. we hadden een tent met wit/gele... Het was bijzonder aangenaam om met dit bedrijf samen te werken, de communicatie naar mij was duidelijk en correct. Een minpunt was dat de website niet up to date was. we hadden een tent met wit/gele kleur besteld maar die bleek niet meer voorradig te zijn.

duidelijke website, eenvoudig te bestellen en een duidelijke mailings van de webshop. ik vond het bijzonder aangenaam dat ik op de dag van de levering met sms verwittigd werd van het uur van... duidelijke website, eenvoudig te bestellen en een duidelijke mailings van de webshop. ik vond het bijzonder aangenaam dat ik op de dag van de levering met sms verwittigd werd van het uur van levering.

Op de leveringsbon staat niet op uit hoeveel pakketten de levering bestaat. daardoor is het onmogelijk om onmiddellijk na te gaan of alles geleverd is. Nu heb ik alle dozen moeten openen en... Op de leveringsbon staat niet op uit hoeveel pakketten de levering bestaat. daardoor is het onmogelijk om onmiddellijk na te gaan of alles geleverd is. Nu heb ik alle dozen moeten openen en controleren of alle onderdelen ook effectief aanwezig waren.

Garage-Carrosserie Criel & Zn

Algemeen Goed

Snelle verkoop maar leveren zeer slecht

Snel verkopen maar dan.!

Aflevering zeer slecht

Reactie ProfessioneleTentKopen.be:

Beste,
We hebben uw beoordeling goed ontvangen.
Beste,
We hebben uw beoordeling goed ontvangen.
U melde ons dat u de tenten nodig had vóór zaterdag 23/08/2014. Wij hebben ons hierop gebaseerd om het transport in te schakelen. We hebben uw de tracking code doorgegeven van de zending. Zoals u wellicht zelf heeft kunnen nakijken, wordt uw zending afgeleverd op vrijdag 22/08/2014.
Dit is volgens ons wel op tijd, daar u gevraagd had vóór zaterdag 23/08/2014 te leveren.
Op onze website staat ook duidelijk vermeld dat al onze producten binnen de 7 werkdagen geleverd worden. We hebben uw betaling van deze order eind vorige week (donderdag 14/08) ontvangen. Vrijdag 15/08 was in België een feestdag, dus kon er geen transport plaatsvinden.
We hebben dan alles klaar gezet voor transport op maandag 18/09/2014. Het materiaal is bij ons afgehaald op maandag 18/09/2014 en wordt bij u geleverd op vrijdag 22/08/2014. Dit is toch binnen de 7 werkdagen, niet?

Aankoop pvc tent 4x8

DE BREE Robert

Correcte levering op korte termijn

Snel zijkanten open en dicht te maken.

Tent wordt omschreven als
Super Proffesioneel : klopt niet, is geen proffesionele tent, vooral buizen zijn te licht en lassen te zwak om proffesioneel te zijn.
Volledig afsluitbaar klopt...
Tent wordt omschreven als
Volledig afsluitbaar klopt enkel als er geen wind is, bij wind zijn de afneembare zijdelen niet afsluitbaar.