A vdr meer

Goed en fijn geholpen door Lia. Goede informatie gehad en een mooie bank besteld.

Fijn personeel en een nette winkel

Simonne

Fijne winkel met leuk personeel

Henk de Munnik

We werden heel fijn geholpen door Maarten

Kuzmanovic

Correct en vakkundig geholpen door Maarten

De manier waarop Maarten ons te woord stond. Super professioneel en niet "dwingend". Ook de manier waarop hij mijn moeder behandelde en product op haar (korte) lengte verkocht. Tevens een gezellige... De manier waarop Maarten ons te woord stond. Super professioneel en niet "dwingend". Ook de manier waarop hij mijn moeder behandelde en product op haar (korte) lengte verkocht. Tevens een gezellige vent los van het werk praatje, maar gewoon persoonlijke gesprek.

Tip: blijf zoals het gaat. Teruggekomen omdat ikzelf 4 jaar geleden ook een bankstel heb gekocht en destijds ook goed geholpen ben. En vandaag met moeder uit Den Haag naar Capelle gekomen.

R de Vrind

Leuke zaak met vriendelijk personeel vooral Mathijs die ons prima heb geholpen

Reactie Profijt Meubel Capelle a/d IJssel:

Bedankt voor deze prachtige beoordeling en het compliment voor onze collega Mathijs, Ryca. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn. Met vriendelijke groet, het team van Profijt... Bedankt voor deze prachtige beoordeling en het compliment voor onze collega Mathijs, Ryca. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

jan

Prima geholpen

Reactie Profijt Meubel Capelle a/d IJssel:

Leuk dat je laat weten prima geholpen te zijn, Jan. Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Dat stellen we zeer op prijs. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Nel leeuwenhoekeettafel en 3tafeltjes

Capelle aan de yssel

Reactie Profijt Meubel Capelle a/d IJssel:

Bedankt voor deze mooie beoordeling, Nel. Dit stellen wij zeer op prijs! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Maarten Kappe

Mooie winkel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en deskundig personeel welke eventueel bereid is andere opties aan te dragen. En nadat wij zelf een verkeerde keuze hadden gemaakt en de volgende dag daarvoor terug gingen werd het... Vriendelijk en deskundig personeel welke eventueel bereid is andere opties aan te dragen. En nadat wij zelf een verkeerde keuze hadden gemaakt en de volgende dag daarvoor terug gingen werd het zonder problemen opgelost en herstelt.

Maak de prijskaartjes wat overzichtelijker. Zonder hulp van het personeel is het haast ondoenlijk de juiste prijs te bepalen.

Reactie Profijt Meubel Capelle a/d IJssel:

Bedankt voor deze mooie omschrijving van jouw bezoek aan onze winkel, Maarten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze vriendelijke en behulpzame medewerkers. De prijskaarten zullen we... Bedankt voor deze mooie omschrijving van jouw bezoek aan onze winkel, Maarten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze vriendelijke en behulpzame medewerkers. De prijskaarten zullen we eens onder de loep gaan nemen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Peter Ruijtenberg

Breed assortiment.

Maarten is een klantgerichte, klantvriendelijke en enthousiaste verkoper. Wij werden leuk door hem geholpen.

N.v.t

Reactie Profijt Meubel Capelle a/d IJssel:

Bedankt voor deze mooie beoordeling en complimenten voor onze collega Maarten, Peter. We waarderen dit zeer! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Warner Bakker

Ruime keuze met prima achtergrond muziek.

Persoonlijke aandacht en prima voorlichting.

Reactie Profijt Meubel Capelle a/d IJssel:

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring in onze winkel. Jouw review klinkt al muziek in onze oren. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel