1923 beoordelingen

1923 Reviews

Hans Hofstra

Vriendelijk en klantgerichte bediening.

Correcte en klantgerichte uitstraling van de personeelsleden

Ruud Scheerder

Netjes geholpen

Vriendelijk personeel en erg attent.

A. ALBERDA

Uitstekend

Nemen ruim de tijd voor advies

Plaatsen gekocht object door Profijt zelf zou vanzelfsprekend moeten zijn

W.Jansen

vriendelijk personeel

Lianne Knipscheer

Goed geadviseerd door Anita

Klant vriendelijk en eerlijk advies

Meer daglicht

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Heel hartelijk dank voor deze mooie review Lianne.
Het was een plezier om jullie te mogen helpen. Voor straks veel plezier van de bank en de fauteuil.
Met vriendelijke...
Heel hartelijk dank voor deze mooie review Lianne.
Anita
Profijtmeubel Doetinchem

Gemmie siebes

Prima geholpen. Vriendelijke dames

Wat wij een sterk punt vinden dat het wat oudere dames zijn die weten wat mensen wensen.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor u reactie mevrouw Siebes.
Fijn dat u vriendelijk geholpen bent door onze medewerkers.

Jacqueline Kroets

Vriendelijk en goede voorlichting

Redelijke prijzen

Ophaal adres beter aangeven.Nu onduidelijk.

Beste Jacqueline,
Hartelijk dank voor deze positieve review, wij zullen er rekening mee houden om het afhaaladres beter door te geven. Dank voor deze tip.
Team...
Beste Jacqueline,

Gerrie Huntink

Fijne winkel service is goed.

Je word op de hoogte gehouden.i.v.m levering.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Wat fijn om te horen dat u de winkel en service als fijn ervaren heeft.
Bedankt voor u mooie review

AJ

Positief

Advisering

Aanbieding uitbreiding met bijv,. gratis leveren produkt ´all in house service´. De huidig prijs van dit produkt ca. € 50/zitting is zeer hoog.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Hartelijk dank voor deze positieve review, erg fijn om te horen dat u goed geholpen bent.
De All in House garantie betaald u inderdaad per zitplaats. Voor dit bedrag ontvangt u impregneermiddel tegen vlekken, textielreiniger en 5 jaar zorgeloos wonen. Vlekken, stiknaden, de constructie en comfort vallen allemaal onder de servicevoorwaarden van All in House, de vijf jaar garantie is veel meer dan alleen de vlekkenservice.
Wij zien dat u niet voor deze aanvullende garantie hebt gekozen, mocht u zich bedenken dan kan dit nog tot de leverdatum.
Wij wensen u alvast veel woonplezier van uw prachtige nieuwe bank.

Fam bouwman

De medewerkers zijn deskundig en nemen de tijd voor een goed advies

Goede kwaliteit, mijn oude bank is nu 10 jaar oud en ook ooit hier gekocht, met 2 katten is de oude bank nog steeds niet kapot

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Beste familie bouwman, heel erg bedankt voor deze positieve review, erg fijn om te horen dat de kwaliteit naar tevredenheid is. Nog een paar weken en dan wordt uw meubel geleverd, wij wensen u en de... Beste familie bouwman, heel erg bedankt voor deze positieve review, erg fijn om te horen dat de kwaliteit naar tevredenheid is. Nog een paar weken en dan wordt uw meubel geleverd, wij wensen u en de poezen alvast veel plezier van de nieuwe bank.