Henk Gunsing

Super fijn geholpen door Madeleine

Gebruik van gratis bus

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Wat fijn te horen dat je goed bent geholpen door Madeleine in onze winkel en dat ook onze bus service goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Elly

Zag er netjes en verzorgd uit.

Overzichtelijk en goede keus en vriendelijk en met kennis van zaken geholpen

Nvt

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Elly, hartelijk dank voor je review. Veel plezier gewenst van je aankoop! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Annelies Vermeulen

Zondags komen kijken. Hadden al snel onze bank gevonden. Medewerkster MADELEINE hielp ons heel prettig en gaf goede adviezen. Ook heeft ze een prijs indicatie met onze wensen gemaakt.
Nog bij...
Nog bij een andere meubelzaak geweest maar werden niet zo serieus behandeld. Paar dagen later weer terug naar Profijt. Mocht zeker 5 stalen meenemen om thuis goed te bekijken. Volgende dag terug en de bank besteld met nog meer hele goede adviezen van IGNAS bv. Ipv 4 x 60 de bank in 3 x 80 besteld. Alle tijd werd er in gestoken en goed meegedacht om de klant zo goed mogelijk te adviseren.
Zeker een aanrader om naar Profijt Meubel Huissen te gaan. Toppers

Hele goede adviseurs

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Annelies, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega's Madeleine en Ignas jullie zo goed geholpen hebben. Veel plezier gewenst van de bank! Vriendelijke groet, team Profijt... Hi Annelies, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega's Madeleine en Ignas jullie zo goed geholpen hebben. Veel plezier gewenst van de bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Hans

We zijn zeer tevreden over Profijt meubelen Huissen. Ignas heeft ons op een prettige en deskundige manier geholpen

Gelegen tussen grote steden, maar toch lekker dorps

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Hans, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Ignas jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

L Brienen

Wij zijn goed en deskundig geholpen

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je review!

Henk Schimmel

Wij zijn zeer prettig geholpen door Stan

Goede en adviezen en prettige geholpen

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Wat fijn te horen dat jullie prettig zijn geholpen door onze collega Stan in de winkel. Heel veel relaxplezier gewenst alvast namens Profijt Meubel Huissen.

Marion H

Zeer prettig, deskundig advies en niet opdringerig

Madeleine de verkoopster gaf goed en helder advies over een hoekbank. Door rugklachten wilde wij een goed zittende bank. Ze gaf een aantal opties en liet obs op een bank zitten die voor obs... Madeleine de verkoopster gaf goed en helder advies over een hoekbank. Door rugklachten wilde wij een goed zittende bank. Ze gaf een aantal opties en liet obs op een bank zitten die voor obs comfortabel zit.

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Marion, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Super om te horen dat je prettig en uitgebreid bent geholpen bij het uitzoeken van een bank die extra ondersteunt in de rug! Veel plezier gewenst... Hi Marion, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Super om te horen dat je prettig en uitgebreid bent geholpen bij het uitzoeken van een bank die extra ondersteunt in de rug! Veel plezier gewenst van je nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Willy van Woudenberg

Goed geholpen door Joep prima service

Nemen de tijd voor je

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Willy, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega Joep. Veel plezier gewenst van de nieuwe banken. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

gijs v.d.dam

Prettig geholpen Madeleine

Veel keus

nee

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je review, Gijs!

Frans van Reem

Leuke winkel met vriendelijk personeel komen er graag

Advies personeel

Nvt

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Frans, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je het bezoek aan onze winkel als prettig hebt ervaren. Veel plezier gewenst van je aankoop! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel... Hi Frans, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je het bezoek aan onze winkel als prettig hebt ervaren. Veel plezier gewenst van je aankoop! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen