H. Snijkers

Goed adviess gekregen

Beste meneer/mevrouw Snijkers,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Graag tot ziens in onze winkel.

Interselection BV

Top ervaring!

Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Graag tot ziens in onze winkel.

Pennarts

In de winkel matig bij het ophalen goed.

Beste meneer/mevrouw Pennarts,
Beste meneer/mevrouw Pennarts,
Wat spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel. Graag vernemen wij van u wat u matig is bevallen om onze service in de toekomst te kunnen verbeteren. Wij hopen u ondanks deze ervaring toch nog eens te mogen verwelkomen bij ons in de winkel.

Dave Smeets

Afgelopen weekend gaan kijken voor een complete inrichting. Hierbij zijn we ontzettend goed geholpen door verkoper Jurre (en ook zijn andere collega's). Hij heeft ons deskundig advies gegeven op... Afgelopen weekend gaan kijken voor een complete inrichting. Hierbij zijn we ontzettend goed geholpen door verkoper Jurre (en ook zijn andere collega's). Hij heeft ons deskundig advies gegeven op verschillende gebieden. Uiteindelijk zijn we tot een besluit gekomen en is de afhandeling ervan netjes verlopen.

Beste meneer Smeets,
Beste meneer Smeets,
Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren score! Wat fijn om te lezen dat u naar alle tevredenheid bent geholpen in de winkel door mijn collega's. Graag tot ziens in onze winkel!

Loes Gielkens - Heijmans

Slecht, ik koop 3 dec een hanglamp, nu 24 dec heb ik nog steeds GEEN lamp, terwijl online op voorraad staat šŸ˜”

Beste mevrouw Gielkens-Heijmans,
Beste mevrouw Gielkens-Heijmans,
Wat spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik zie dat u de hanglamp Bincerro in de winkel heeft besteld. Op uw documentatie welke u tijdens het bestellen vanuit de verkoper heeft ontvangen staat aangegeven dat de bestelling in ons magazijn wordt verwacht circa week 1/2 2025. De voorraad informatie op de website verschilt per filiaal. Ziet u bij een artikel "op voorraad" staan, dan kan u op deze pagina gelijk zien welke winkels het product uit voorraad kunnen leveren. Roermond staat hier niet bij weergegeven. U zal per mail op de hoogte gesteld worden zodra uw lamp binnen is.

p.Michels

Fijne winkel

Beste meneer Michels,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat uw bezoek aan onze winkel goed is bevallen! Wij zien u graag nog eens bij ons terug!
Met vriendelijke...
Beste meneer Michels,

Profijt Meubel

Prima!

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens bij ons in de winkel!

NIESSEN

Mooi en overzichtelijk en netjes.

Goedemiddag meneer, mevrouw Niessen,
Hartelijk dank voor uw fijne 5-sterren review!
Graag weer tot ziens in onze winkel.
^Babette

Sjraar savelkoul

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig advies

Beste heer/mevrouw Savelkoul,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Graag tot ziens in onze winkel!

Rosbender

Klant vriendelijk goed advies

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de mooie score! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geboden adviezen en hulp in de winkel.
Graag nog eens tot ziens in onze winkel!
Met...
Beste heer/mevrouw,
Graag nog eens tot ziens in onze winkel!