Immensus Services

Prima. lekker vlotte service

nee

Goede en snelle service

Vanessa

Ik heb voornamelijk in contact gestaan zowel via mail als telefoon met Esther. Heel vriendelijke dame, heel behulpzaam en geduldig, niets was te veel,... Hele goede ervaring!!!

Heel snelle service

toewan

Fijne en snelle service in deze moeilijke tijd. Betrouwbaar.

Doogaan aub

Ik ben wel tevreden over het afgeleverde product. Niet goed is dat de btw niet in het af te rekenen bedrag zit, maar nog achteraan komt

Nog tips en tops?

Het af te rekenen bedrag inclusief btw doen, zodat je weet waar je aan toe bent. Dit zijn geen leuke kleine lettertjes

Reactie Promo2000:

Hartelijk dank voor je reactie. Wij leveren hoofdzakelijk aan bedrijven. Inkopers van bedrijven zijn vaak meer geïnteresseerd in de prijs exclusief BTW. Hoewel wij het bij iedere offerte en bij alle... Hartelijk dank voor je reactie. Wij leveren hoofdzakelijk aan bedrijven. Inkopers van bedrijven zijn vaak meer geïnteresseerd in de prijs exclusief BTW. Hoewel wij het bij iedere offerte en bij alle prijzen op onze website vermelden, spijt het mij dat het voor jou niet helemaal duidelijk was en dat je dit ziet als 'kleine lettertjes'. Ik ga bekijken hoe ik dit voor de toekomst kan verbeteren.
Bart Koster dir/eig

Goed!

Fijne communicatie

Uitgeverij Baeckens Books

Vlotte en duidelijke communicatie. Positieve ervaring.

Buiten "doe zo voort", nee

PME

Een hele fijne samenwerking. Ze denken altijd mee, zijn zeer snel, zowel in communicatie als aanleveren van producten en het ziet er altijd goed uit. We hebben nu al verschillende opdrachten gedaan... Een hele fijne samenwerking. Ze denken altijd mee, zijn zeer snel, zowel in communicatie als aanleveren van producten en het ziet er altijd goed uit. We hebben nu al verschillende opdrachten gedaan en omdat wij zo'n goede ervaring hebben bij Promo2000, komen we altijd bij hun terug. Als ze iets niet kunnen leveren, dan krijg je ook een eerlijk antwoord.

Nog tips en tops?

Nee. Gewoon heel prettig.

NOVENCO Building & Industry B.V.

Kleyweg Automotive Den Hoorn

Prettig communicatie en snel geleverd

nopes