Danielle Lagerweij

Zeer goed. goede snelle reactie en snelle levering

Nog tips en tops?

Zou er een volgende keer weer wat bestellen. Afspraken worden goed nagekomen.

Eijsermans Events

Prettig en snel

Nog tips en tops?

Ondanks korte tijd tussen bestelling en levering alles goed verlopen... ondanks levering op Vrijdagmorgen i.p.v. Domderdag zoals dacht ik toegezegd. Maar dat ligt aan de bezorgdienst lijkt mij.

Free Your Mind

Ronduit slecht

Nog tips en tops?

Mijn ervaring is dat er veel verschillende afspraken worden gemaakt over leveringen.
Er worden teveel personen op een bestelling gezet, de factuur wordt geleverd door iemand anders dan waar de bestelling is verplaats.
Waarna niemand zeker meer weet welke afspraken met wie zijn gemaakt en er intern naar elkaar wordt gewezen zondat dat de fouten worden opgelost.

Reactie Promo2000:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent. U had een zeer korte levertijd, wij hebben de artikelen met spoed op tijd kunnen leveren conform afspraak. Het spijt ons dat de kortstondige verwarring over de exacte leverdatum bij u reden is geweest om ons met zo'n slechte feedback te confronteren. Wij menen dat een dergelijke verwarring geen "probleem" is maar een communicatie misverstand en dat dit snel werd opgelost. De facturen worden verzonden door Pennenland, omdat Snoepgoedland onderdeel van Pennenland is, zoals op de site te lezen is.

Leon Derks penningmeester PV Air Liquide bv

Aankoop namens de PV voor de paastractatie, van 160 stuks bedrukte mokken op naam met logo

Nog tips en tops?

Het eind resultaat is naar tevredenheid bereikt. Toch zijn er enkele aspecten die van te voren niet duidelijk zijn en of waren. De eerste indruk is er geen duidelijkheid over welke kosten er in... Het eind resultaat is naar tevredenheid bereikt. Toch zijn er enkele aspecten die van te voren niet duidelijk zijn en of waren. De eerste indruk is er geen duidelijkheid over welke kosten er in totaal aan te pas komen bij de bestelling. De levertijd van de bestelling was zeer onduidelijk. Er waren jammer genoeg 2 mokken defect (gebroken) en er waren er uit het niets enkele dubbele namen bij. Dit is wel verrekend met de eindrekening.

COMMbv

Nog tips en tops?

Snelle reactie van de gene aan de telefoon.

Hipon

BIC pennen met eigen logo.

Nog tips en tops?

Super tevreden over de gehele levering, via de mail ben ik goed geïnformeerd waardoor ik nu in het bezit ben van mooie BIC pennen met eigen logo voor een lage prijs en snelle levering!

SWV Fultura

Prima communicatie.

Nog tips en tops?

Bij onze vraag om de afleverdatum te verplaatsen werd hier met begrip op gereageerd en actie ondernomen.

Mr. Goodiebag

Onze bestelling was een kleine oplage katoenen tassen met opdruk. Boven verwachting snel geleverd, goede kwaliteit!

Patrick Freriks Beheer BV

Hartstikke goed

Nog tips en tops?

Super fijn geholpen door Danielle Bos. Ze was erg meedenkend.

Tennisvereniging Rijnhuyse

Mooie bedrukte handdoeken besteld en al heel snel geleverd! Goede kwaliteit en prettige service. Zeer tevreden.