Rolf

Mooie ruime winkel, vriendelijk geholpen, was alleen even zoeken naar de ingang

veel ruimte, vriendelijk personeel.

bewegwijzering vanaf de doorgaande weg naar Pronto kan beter. Hoe kom je vanaf b.v. de IKEA het makkelijkste naar jullie. Of vanaf Hornbach/Makro.. lopend was het niet zo'n succes ;-)

Reactie Pronto Wonen Duiven:

Hi Rolf, hartelijk dank voor je review en feedback over de vindbaarheid van onze winkel. We zijn hard bezig om de bewegwijzering te verbeteren. Fijn dat je desondanks de ingang hebt gevonden :) Heel... Hi Rolf, hartelijk dank voor je review en feedback over de vindbaarheid van onze winkel. We zijn hard bezig om de bewegwijzering te verbeteren. Fijn dat je desondanks de ingang hebt gevonden :) Heel veel plezier gewenst van je nieuwe tv-meubel. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

P. Kartman

Goed.

Klantvriendelijk, goede service.

Het zou fijn zijn als er ook een magazijn is waar je meubels af kunt halen. Nu moet je naar Huissen.

Reactie Pronto Wonen Duiven:

Bedankt voor je mooie 5 sterren review en je tip over ons magazijn. Dit gaan wij intern bespreken. Nogmaals dank, namens Pronto Wonen Duiven.

Gerwin Boevink

Mooi assortiment

1 van de gekochte stoelen is niet goed, heeft o.a. beschadigde poot en onze vloer beschadigd en het duurt lang voordat we een oplossing te horen krijgen

Reactie Pronto Wonen Duiven:

Hartelijk dank voor je review, Gerwin! Vervelend om te horen dat er een poot beschadigd is. Als je even een mailtje stuurt met je klacht en ordernummer naar service@jansentotaalwonen.nl dan kijkt... Hartelijk dank voor je review, Gerwin! Vervelend om te horen dat er een poot beschadigd is. Als je even een mailtje stuurt met je klacht en ordernummer naar service@jansentotaalwonen.nl dan kijkt onze serviceafdeling naar een passende oplossing. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Tom

Online gekocht

Betere informatie. Moest " bewijzen" dat ik betaald had bij levering. Was slecht afgehandeld.....De medewerkers moeten nog veel leren in duiven. De medewerker van het hoofdkantoor wist wel wat er... Betere informatie. Moest " bewijzen" dat ik betaald had bij levering. Was slecht afgehandeld.....De medewerkers moeten nog veel leren in duiven. De medewerker van het hoofdkantoor wist wel wat er gedaan moest worden

Reactie Pronto Wonen Duiven:

Hi Tom, hartelijk dank voor je review en feedback. We nemen dit mee om onze service nog verder te verbeteren! Veel plezier gewenst van je aankoop. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Wentink

Prima geholpen

Goed verwerken of klant het zelf wil ophalen of toch thuisbezorgd wil ebben

Reactie Pronto Wonen Duiven:

Fijn te horen dat je goed geholpen bent! Wij gaan je feedback intern bespreken, bedankt voor het delen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Duiven.

Fam Schepers

Eethoek gekocht. Met d3skundig advies geen enkel probleem

Koffie met iets lekkers erbij.

Reactie Pronto Wonen Duiven:

Hartelijk dank voor jullie review, familie Schepers! We wensen jullie veel plezier van de nieuwe eethoek. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Arnold

Fijne ruime winkel met goed en betaalbaar assortiment. Behulpzaam personeel.

Reactie Pronto Wonen Duiven:

Hi Arnold, hartelijk dank voor je review. Veel plezier gewenst van je nieuwe vloerkleed!

Jessica Oostveen Joosten

Geweldig geholpen door Mario Schermacher. Mooie winkel

Mooie woonwinkel met ruime keuze

Niks...ga zo door!!

Reactie Pronto Wonen Duiven:

Hartelijk dank voor je review, Jessica! Fijn om te horen dat onze collega Mario je zo goed heeft geholpen. Heel veel plezier gewenst van je aankoop. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

H.schriel

Positief

Reactie Pronto Wonen Duiven:

Hartelijk dank voor je review!

Heidi roelofse

Super mooie winkel.
En top personeel

Vriendelijk en spontaan personeel

Reactie Pronto Wonen Duiven:

Bedankt voor het delen van je ervaring Heidi! Fijn te horen dat je bezoek aan onze nieuwe winkel goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Duiven.