G.van Dijk

Vriendelijk ontvangen met koffie en appeltaartje leuke verkoopster heeft ons heel goed geholpen en alles doorgesproken dank je wel

goede keus

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij hopen u nog vaker te verwelkomen en wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!

WL

Zeer goed geholpen door Lobke, Pronto Uden

klantvriendelijk

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Lobke. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!

van Gerven

Netjes en leuk geholpen

Kantvriendelijk, goede opstelling meubels

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...

A wilbers

Mooie sfeervolle winkel met ruime keuze

Ik vindt het heel jammer dat het magazijn in uden weg is. Ben speciaal daarvoor naar uden gegaan omdat ik vanuit het verleden weet dat ik dan gratis de spullen kan vervoeren naar huis. Nu moet ik... Ik vindt het heel jammer dat het magazijn in uden weg is. Ben speciaal daarvoor naar uden gegaan omdat ik vanuit het verleden weet dat ik dan gratis de spullen kan vervoeren naar huis. Nu moet ik hiervoor naar Eindhoven wat niet uitkomt en kost het bezorgen me 70 euro extra. Daar baal ik wel van.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze winkel! Onze magazijnen zijn gecentraliseerd zodat wij meer producten vanuit voorraad kunnen aanbieden en omdat er vaker voor bezorging wordt gekozen. Onze excuses voor het ongemak! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe stoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Henk

Prima ervaring

Beste Henk,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank!
Met vriendelijke groet, Pronto...
Beste Henk,
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Tim en Suzanne

Wij zijn top geholpen

De 5 sterren op zo goed als alle fronten spreekt voor zich.

Niks aan te merken.

Beste Tim en Suzanne,
Super fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over ons! Wij hopen jullie nog vaker te mogen verwelkomen en alvast veel plezier met de nieuwe meubels!
Met...
Beste Tim en Suzanne,

Wijst

Uden

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...

Brigitte Verhoeven

Beste Brigitte,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Beste Brigitte,

Ed Rozie

Ruime keus

Ruime keus ook in de stoffen

Te lange levertijd,moet korter dan krijgen jullie een10

Beste Ed,
Beste Ed,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! De levertijden zijn momenteel nog wat langer vanwege de zomersluitingen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden