Propfun

Prijs/kwaliteit verhouding

Ellen D.

Top!

Top review Ellen! ;)
We geven je graag een top ervaring dus als je nog eens en photobooth nodig hebt dan weet je ons te vinden!

Baeten ingrid

Superleuke herinnering aan een onvergetelijke dag. Onze genodigden hebben er ongelooflijk veel plezier aan beleefd. Voor velen was dit een eerste ervaring. Zonder gène hebben we gekke dingen... Superleuke herinnering aan een onvergetelijke dag. Onze genodigden hebben er ongelooflijk veel plezier aan beleefd. Voor velen was dit een eerste ervaring. Zonder gène hebben we gekke dingen gezien. Super gewoon

Hoi ingrid,
Leuk dat jullie zoveel plezier met de photobooth gehad hebben! En dat jullie dag onvergetelijk was natuurlijk :)
Bedankt voor het achterlaten van je positieve herinneringen!...
Hoi ingrid,
Bedankt voor het achterlaten van je positieve herinneringen! :)

Marc en Jacq

De fotoboots heeft zeker ons trouwfeest extra aangekleed. We kregen voldoende foto's voor het feest en hij is veelvuldig gebruikt. Tevens door een foutje van het afhaaladres, kregen we van Propfun... De fotoboots heeft zeker ons trouwfeest extra aangekleed. We kregen voldoende foto's voor het feest en hij is veelvuldig gebruikt. Tevens door een foutje van het afhaaladres, kregen we van Propfun gratis de foto-cd voor het ongemak.
een aanrader.

Marc en Jacq

Remco Derksen

Super ervaring met Propfun, daarom ook samenwerking aangegaan als afhaalpunt

Nico

Leuke systeem voor een kleine prijs en géén tijdslimiet. Dat het géén Booth is waar je in moet lopen, maar een iPad met zeer eenvoudige bediening maken het zéér aantrekkelijk voor de gasten om een... Leuke systeem voor een kleine prijs en géén tijdslimiet. Dat het géén Booth is waar je in moet lopen, maar een iPad met zeer eenvoudige bediening maken het zéér aantrekkelijk voor de gasten om een paar leuke selfies te maken.

Super leuk. En hele leuke herinnering aan een super feest!!! Alleen beetje jammer dat Wanneer hij even niet gebruikt word in stand-by modus gaat en daarbij de verbinding met internet verliest.... Super leuk. En hele leuke herinnering aan een super feest!!! Alleen beetje jammer dat Wanneer hij even niet gebruikt word in stand-by modus gaat en daarbij de verbinding met internet verliest. Hierdoor moest ik elke keer mijn vriend erbij roepen omdat weer ongedaan te maken

Hoi Anoniempje,
Fijn dat jullie mede door Propfun leuke herinneringen hebben aan jullie feest!
Hoi Anoniempje,
Fijn dat jullie mede door Propfun leuke herinneringen hebben aan jullie feest!
Het is inderdaad niet de bedoeling dat de iPad in standby modus gaat, nu is het inmiddels zo dat het scherm altijd aanblijft ongeacht hoe lang de je photobooth niet gebruikt wordt. We hebben het probleem aangepakt dus :)
Bedankt voor de genomen moeite om ons feedback te geven.

Marijn

Prima service! We hadden wat problemen met het aansluiten maar werden telefonisch er doorheen geleid. Krijg nog steeds enthousiaste reacties van de feestgasten, dat het zo'n leuj idee was en dat ze... Prima service! We hadden wat problemen met het aansluiten maar werden telefonisch er doorheen geleid. Krijg nog steeds enthousiaste reacties van de feestgasten, dat het zo'n leuj idee was en dat ze zelf een herinnering mee naar huis konden nemen. Super dat we ons eigen logo konden gebruiken voor de afdrukken.

Super aanvulling van een event, heel persoonlijk

DHC Drienerlo

We hebben een photobooth gebruikt tijdens een studentengala, en het werd zowaar een heuze attractie! Erg leuk extratje voor op feesten!