Heel leuk om zo je blijvende herinnering vast te leggen.. veel opties..
Fenna
We hebben ontzettend veel lol gehad met de photobooth van Propfun op onze bruiloft. De kwaliteit van de prints was goed en de beschikbare props waren onwijs leuk. Het was een groot succes!
Wat een top ding zeg!! Eerst op de plaatselijke kerstmarkt gezien en 'getest' later zelf op een feest gebruikt. Makkelijk opzetten en goede ondersteuning voor technische vragen.
Esther
Nu al 3x een ervaring gehad met propfun. Op elk feest de grootste lol gehad om de foto’s en filmpjes. Veel mogelijkheden en geen problemen met leveren of ophalen (is altijd goed geregeld). Zeker een...Nu al 3x een ervaring gehad met propfun. Op elk feest de grootste lol gehad om de foto’s en filmpjes. Veel mogelijkheden en geen problemen met leveren of ophalen (is altijd goed geregeld). Zeker een aanrader voor je feest groot of klein.
Chantal
De Photobooth zorgde voor extra gezelligheid. Echt een aanrader om een feestje compleet te maken. Propfun heeft super service geleverd. Alles is netjes aangesloten en weer afgebroken en opgehaald.
Erna
Erg leuke toevoeging aan het feest mooie blijvende herinnering. Zeker voor herhaling vatbaar. Wij hadden de photobooth op een verjaardag waardoor deze een extra fun factor had en in deze Corona tijd...Erg leuke toevoeging aan het feest mooie blijvende herinnering. Zeker voor herhaling vatbaar. Wij hadden de photobooth op een verjaardag waardoor deze een extra fun factor had en in deze Corona tijd maak je zo je feest super speciaal
Talent /Reumers
We hebben deze gehuurd voor personeelsfeest was echt een succes ook vanwege de mooie herinnering die je ( foto) aan overhoudt. Nu weer opnieuw gehuurd voor de communie van onze dochter zodat...We hebben deze gehuurd voor personeelsfeest was echt een succes ook vanwege de mooie herinnering die je ( foto) aan overhoudt. Nu weer opnieuw gehuurd voor de communie van onze dochter zodat iedereen ook daar een leuke herinnering aan overhoudt. Ik wist niet goed welk ontwerp of kleuren ik wilde gebruiken maar na mijn uitleg ( bij beide maal huren ) kreeg ik ontzettend leuke adviezen van Propfun. Zeker de moeite waard !!
RemcovdL
Veel plezier van gehad op ons feest. Opzetten en (indien nog) rol verwisselen is erg simpel. Camera/foto kwaliteit is goed (niet perfect, maar gewoon goed). Support vanuit Propfun is prima bevallen,...Veel plezier van gehad op ons feest. Opzetten en (indien nog) rol verwisselen is erg simpel. Camera/foto kwaliteit is goed (niet perfect, maar gewoon goed). Support vanuit Propfun is prima bevallen, kan ze zeker aanraden.
Minke
Met het fotohokje van Propfun was het feest van mijn ouders compleet! Top service, duidelijkheid over de prijs en snelle communicatie. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden als je een photobooth wil...Met het fotohokje van Propfun was het feest van mijn ouders compleet! Top service, duidelijkheid over de prijs en snelle communicatie. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden als je een photobooth wil huren voor je feest!
Loes
Goed contact met Nynke. Ze is flexibel, reageert snel en denkt mee. Het fotohokje was een mooie aanvulling voor het feest!