Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid

duidelijkheid in de uitleg

Nottelman

Heeft super geholpen

Geengern

De ervaringen waren goed. Maar het heeft mij niets gebracht. Twee dagen later rookte ik weer. Er moesten drie Tia's aan te pas komen en toen realiseerde ik me, dat ik moest stoppen. Ik heb de knop... De ervaringen waren goed. Maar het heeft mij niets gebracht. Twee dagen later rookte ik weer. Er moesten drie Tia's aan te pas komen en toen realiseerde ik me, dat ik moest stoppen. Ik heb de knop om gezet en ben nu 8 jaar rook vrij. Ik ben er achter dat gewoon je mindsetting het belangrijkste is. Als je kop zegt "stoppen" dan stop je ook.

Ik zal het niet aanbevelen omdat het voor mij niet werkte. Zie eerste vraag.

Karaca

Uitstekend

Uitstekend

Miranda

Precies het stukje wat ik nodig had om roken af te kunnen sluiten. Altijd een asbak op m'n nachtkastje gehad, zo verslaafd was ik. Nu al 7 jaar gestopt.

Het werkt!

Irene Dijkhuijsen

Inmiddels 5 jaar rookvrij na 35 jaar pakje per dag te hebben gerookt. Dit door de behandeling van Prostop en daar ben ik ze nog iedere dag dankbaar voor!

Geen onwennigs verschijnselen gehad en ook nooit meer gerookt

Zinvol en eindelijk van het roken af! Nu al 7 jaar!

Persoonlijke begeleiding is top

Alleen contact gehad met therapeut en dat was heel plezierig en adequaat

Individuele aandacht

Bert van de Haar

Fijn gesprek gehad voor de behandeling. Was eerlijk gezegd niet overtuigd of het zou helpen...maar rook nu nog steeds niet. Kortom...geweldige ervaring en kan het iedereen aanbevelen. En dat na... Fijn gesprek gehad voor de behandeling. Was eerlijk gezegd niet overtuigd of het zou helpen...maar rook nu nog steeds niet. Kortom...geweldige ervaring en kan het iedereen aanbevelen. En dat na één behandeling.

Alles

M. de Bruijn

Veel manieren geprobeerd om te stoppen met roken. Dit was voor mij het enige dat werkt!!!

Het werkt!