Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Jose

Ik ben heel fijn geholpen. Na mijn 1e behandeling heb ik met kerst toch weer een sigaret opgestoken. In januari nogmaals de behandeling ondergaan en daarna nooit meer gerookt.

Het werkt! ik heb niet de afkick verschijnselen gehad die ik wel had toen ik zelfstandig stopte

M.den Ouden

Ik ben al tien jaar rook vrij,het eerste jaar was moeilijk.Ik rookte zeker een pakje per dag.

ik had nooit geloofd dat ik kon stoppen en nu al 10 jaar rookvrij!

Titia van dijk

Bijzonder fijne ervaring je moet het alsnog zelf doen maar met bijzonder goeie duw de goede richting op! 👍🏼

Goede uitleg hoe een verslaving werkt ..

J. Koring

Dankzij Prostop ben ik al 7 jaar ‘rookvrij’. Deze professionele therapie hheeft mij echt geholpen

Het werkt

H

Goede voorlichting heldere communicatie laag drempelig mag evt een herhaal doen moch je nog moeite hebben. Ik heb dit niet gehoeven bij mij heeft een behandeling geholpen. Bin thuis komst gelijk... Goede voorlichting heldere communicatie laag drempelig mag evt een herhaal doen moch je nog moeite hebben. Ik heb dit niet gehoeven bij mij heeft een behandeling geholpen. Bin thuis komst gelijk mij sigaretten weg gedaan.

Eerlijkheid maar je moet er zelf ook achter staan , maar dat is met alles als je ergens mee wil stoppen

Caroline de Lange

Prima ervaring na 2 jaar nog steeds gestopt!

JC Boekhout

Magic

komen na wat ze zeggen ,ben er zo sterk vandaan gekomen ik bruis na 2 weken nog van de energie.

Marijke Hager

Vriendelijke mevr. die goede uitleg gaf voordat ze begon.

Ik heb niets aangeschaft.
Ik ben een maal in Heerhugowaard geweest en toen was het klaar.

J.A. Keurhorst

Zeer vriendelijk

Was zeer verslaafd nu clean

Arthur Jansen

Rond 2000 de behandeling gedaan bij prostop . En nu nog steeds niet gerookt. 18 jaar nu .