Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

B.Bertou

Ik ben netjes en correct geholpen door een bekwaam persoon. Ik zou zeker tegen andere mensen willen zeggen probeer het eens. Het kost een hoop geld (niet voor iedereen betaalbaar) maar roken kost... Ik ben netjes en correct geholpen door een bekwaam persoon. Ik zou zeker tegen andere mensen willen zeggen probeer het eens. Het kost een hoop geld (niet voor iedereen betaalbaar) maar roken kost veel en veel duurder. Ik betaalde toen 196 euro.
Nou dat heb ik er al lang uit. Roken koste mij toendertijd meer dan 1200 euro per jaar. Nu al meer dan 9 jaar gestopt dus reken maar uit. Niet meer roken betekend voor mij heel veel. Met Prostop ben ik er vanaf gekomen en dat bevalt mij prima.

Ik ben al 9 jaar rookvrij en dat bevalt mij prima.

Wendy Mul

Helemaal top... het heeft mij super geholpen zo sceptisch als ik was heb ik daarna nooit meer een sigaret aangeraakt! Goede begeleiding!

Goede informatie voor erna.

Klaas Engel

Positief en het heeft mij echt geholpen om te stoppen met roken na 30 jaar gerookt te hebben

nvt

Paul van Klinken

Behandeling in 2014 in Zaandam daarna niet meer gerookt.

V.B. Huisman

Werkelijk waar wat er toegezegd wordt! Dit is geen flauwekul.
Doe het en je zult er geen spijt van krijgen! 100%

Bij mijn behandeling werd destijds een vergoeding door mijn zorgverzekeraar gegeven voor PRO-STOP

Lisette Kurvers

Zeer tevreden! Na de behandeling nooit geen sigaret meer aan geraakt.
Vriendelijk personeel

Tineke van Hattem - van Tol

Prima geholpen door deze mensen!

Persoonlijke aandacht

Joost

Ik ben gestopt met prostop! Ik ben wel van mening dat je zelf er volledig achter moet staan! Maar de ervaring met prostop is dat het alle drang van de verslaving weg neemt!

Karla Vroklage

Ik ben nu 2 jaar rookvrij en voel me prima.
Ben wel 10 kilo aangekomen, maar er zijn intussen (weigt watchers) al 12 kilo weer af.
De lasertherapie is mij dus goed bevallen en ook het...
Ik ben nu 2 jaar rookvrij en voel me prima.
De lasertherapie is mij dus goed bevallen en ook het gesprek vooraf vond ik bijzonder fijn. Dank hietvoor!!!!!

Goede voorlichting vooaf