Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Yvonne Klappe-Schuerman

Zo blij dat ik het samen met mijn. Man heb gedaan, in begin wel eens gedacht , o had ik maar een sigaret, maar nooit meer gekocht!
Alle twee niet...we talen er niet meer om.

Top behandeling! Beter als die kauwgum of pleisters.

Jeroen

Eg goed. Duidelijk en simpel. Goede ervaring en nog steeds rookvrij.

Duidelijk en simpel. Werking is prima.

Wolting

Negen jaar geleden het besluit ooit gemaakt. Na drie pogingen zelf, uiteindelijk met Pro-Stop gelukt in 1 keer.

René Adema

Ik was eerst een beetje sceptisch.
Maar ik ben vandaag 10 jaar geleden gestopt, doormiddel van een laserbehandeling.

Nicole

Kan niet anders zeggen dan geweldig want ik ben nog steeds gestopt!

A.J. Goosen

Goede ervaring, goed behandeld en vriendelijk geholpen.

weet niet

G Posthumus

Heel plezierig en professioneel

De effectiviteit van de behandeling

David Kasius

Mijn ervaring is zeer positief.

H. Smit

Heeft bij mij prima gewerkt, heel tevreden over behandeling, deskundigheid en gevolg van de behandeling

xxxxx

Jan Zuidema /Connexxion

Moeilijk te omschrijven maar zal een poging doen, ik wist niet wat het was om niet te roken, mijn lichaam "vroeg" al vanaf m'n 12e om regelmatige toediening van nicotine.
Vooropgesteld dat...
Vooropgesteld dat alles valt of staat met motivatie, voor de behandeling had ik nog een pakje sigaretten leeggerookt. Na de behandeling vroeg mijn lichaam niet meer om nicotine, ineens stond gevoelsmatig roken een heel eind bij mij vandaan. heb totaal geen last gehad afkickverschijnselen, de periode om roken uit je systeem te krijgen vind ik de lastigste, uiteindelijk moet je een gewoonte van vele jaren zien af te leren. Inmiddels ben ik 3 jaar gestopt en kan zeggen, wat heeft het mij veel gebracht, hoesten is binnen een week over, verder ben ik mij vele malen beter gaan voelen, krijg van mijn omgeving door dat ik er veel beter ben gaan uitzien:-) Mij al "oud" aandeelhouder van v Nelle :-) is het gelukt om na 47 jaar te stoppen en durf te stellen dat ik nooit meer ga roken!

Adequaat reageren en een afspraak maken, verder vind ik het leuk om jaarlijks een berichtje te ontvangen!