Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Hanny

Ik ben intussen al 6 jaar gestopt met roken maar niet door de laserbehandeling van Pro-stop.
Deze had absoluut geen effect en ben iets anders gaan zoeken wat mij tot dit resultaat gebracht heeft.

G. Kuijten

Gaven mij een fijn gevoel.. stimuleerde mij en legde mij alles goed uit
Bespraken de valkuilen en gaven tips
Vooral, ze namen de tijd voor mij

Geduld - goede uitleg

D.Brunott-Markus

Goede behandeling en zeer vriendelijk

Joris Van Wijk

Goede ervaring mee, nog steeds gestopt, geen last van afkickverschijnselen gehad.

van Rooij

Is alweer 7 jaar geleden. maar er waren geen problemen.

het heeft gewerkt

Pim van der Salm

Met deze behandeling gestopt met roken

Goed resultaat en goede begeleiding

Frank Brenkman

Ik was iemand die aardig wat rookte en ging dus met gemengde gevoelens naar Prostop. Maar na 1 behandeling ben ik nu al 5 jaar van het roken af. Zo blij dat ik bij Prostop geweest ben. En ze blijven... Ik was iemand die aardig wat rookte en ging dus met gemengde gevoelens naar Prostop. Maar na 1 behandeling ben ik nu al 5 jaar van het roken af. Zo blij dat ik bij Prostop geweest ben. En ze blijven contact houden en vragen hoe het gaat. Het is je geld dubbel en dwars waard, want uiteindelijk heb ik al veel geld bespaard en een (veel belangrijker nog) veel betere gezondheid. Neem ook die stap, ga naar Prostop!!

Ze houden contact, zelfs na 5 jaar.

Margriet Holkema (Paassens)

Ik ben zelf van mening dat het gesprek meer heeft opgeleverd dan de lasertherapie zelf. Ik ben destijds drie jaar gestopt geweest. Helaas ben ik daarna toch weer gaan roken. Ik ben uiteindelijk vier... Ik ben zelf van mening dat het gesprek meer heeft opgeleverd dan de lasertherapie zelf. Ik ben destijds drie jaar gestopt geweest. Helaas ben ik daarna toch weer gaan roken. Ik ben uiteindelijk vier jaar geleden weer gestopt en wat mij betreft nu voorgoed. De laatste keer heb ik het gedaan met electrisch roken. Na twee maanden ben ik daar ook mee gestopt. Het was voor mij belangrijk om eerst af te kicken van de andere slechte eigenschappen van roken, daarna van de nicotine, door steeds minder nicotine er in te doen en daarna van de handeling. En het allerbelangrijkste: nooit meer één!

Het gesprek

Maria de Meijer

Behandeling lasertherapie ben ik na 1 mnd weer gaan roken. De 2e behandeling gehad en sindsdien geen behoefte meer om te roken en nu nog steeds niet.

Peter van der Sar

Beste M. Sinds 4 jaar nooit meer gerookt daarvoor 35 jaar aan een stuk door. Hoe het kan is voor mij een raadsel want ik weet hoe lekker roken is / was maar na de behandeling me nooit meer laten... Beste M. Sinds 4 jaar nooit meer gerookt daarvoor 35 jaar aan een stuk door. Hoe het kan is voor mij een raadsel want ik weet hoe lekker roken is / was maar na de behandeling me nooit meer laten verleiden. Ik wil jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie werk en hoop dat iedere roken bij Prostop een afspraak gaat maken.

Zie boven