Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

H.J.H. Figge

Het is inmiddels 10 jaar geleden,maar het is een geweldige ervaring geweest,die z'n geld dik terugverdiend heeft. De beste investering.

Ik heb in 2007 voor het eerst een laserbehandeling van Prostop gedaan ,na 45 jaar gerookt te hebben. Het ging een tijdje goed totdat ik me liet verleiden door een sigaret op te steken die ik ergens... Ik heb in 2007 voor het eerst een laserbehandeling van Prostop gedaan ,na 45 jaar gerookt te hebben. Het ging een tijdje goed totdat ik me liet verleiden door een sigaret op te steken die ik ergens bewaard had. Een dag voor de garantie verliep een 2de gratis behandeling gedaan. Een kwartier daaarvoor laatste sigaret uit gedaan. Na de behandeling nooit een sigaret meer aangeraakt. Ik ben zo blij dat ik met Prostop in zee ben gegaan. Geweldig. Geen gehoest meer,alles smaakt lekker,geen stank. Super.

Kees Berghoef

Mij zeer goed bevallen en ik raad het alle rokers aan om dit te doen.

Renate Vermeer

Zeer fijne uitleg over behandeling over "hoe" het werkt

Overtuigingskracht..

Jan Willem Pol

Het is inmiddels 5 jaar geleden, dat ik op de stoep voor de Prostop-praktijk mijn laatste sigaret rookte.
De behandeling was eenmalig en uitermate effectief. Een bevorderend effect werd natuurlijk mede veroorzaakt, doordat ik me voorgenomen had, volledig met roken te stoppen.

De behandeling was mij onbekend. De prijs en de oprechte wens om te stoppen, en de heldere, open en transparante opstelling van de therapeut, hebben mij het gewenste resultaat opgeleverd. Ik was... De behandeling was mij onbekend. De prijs en de oprechte wens om te stoppen, en de heldere, open en transparante opstelling van de therapeut, hebben mij het gewenste resultaat opgeleverd. Ik was slechts één keer bij de therapeut!!

van Dorp bv

Ben in Rijswijk geweest, zeer goed ontvangen met uitleg etc. Heb in de auto nog een sigaretje gerookt, daarna behandeling en nooit meer last gehad van terugval of trek bij vakanties, bruiloften,... Ben in Rijswijk geweest, zeer goed ontvangen met uitleg etc. Heb in de auto nog een sigaretje gerookt, daarna behandeling en nooit meer last gehad van terugval of trek bij vakanties, bruiloften, feestjes enz. Naast mij kan ik een roker dulden want ik weet hoe moeilijk het is eraf te komen. Een zeer goede remedie die ik dan ook aanraadt bij mensen die er naar vragen of kennissen. Goed bevallen, alleen de datum was 16-05-2007.

Een groot slagingspercentage mits men er wel zelf voor gaat, niet denken behandeling en klaar, het moet in het hoofd goed zitten en vooral willen.

H. de Groot

Ik geloofde er aanvankelijk niet in dat je door lasertherapie van het roken af zou komen. maar ik heb tot op heden, Sinds oktober 2005 niet meer gerookt. Ik ben er nu achter dat roken gewoon een... Ik geloofde er aanvankelijk niet in dat je door lasertherapie van het roken af zou komen. maar ik heb tot op heden, Sinds oktober 2005 niet meer gerookt. Ik ben er nu achter dat roken gewoon een slechte gewoonte is. de nicotine heb je niet nodig om je lekker te voelen, het is even doorzetten maar dan gaat er een (rookvrije wereld) voor je open. Ik ben Prostop nog steeds dankbaar!!!!!

Het helpt je gewoon om moeiteloos van het roken af te komen. ( ik heb zelf ruim 37 jaar stug gerookt en ben er gewoon vanaf nu, heerlijk!!!!)

Hiltje Muller

Vriendelijk en deskundig geholpen. Na de behandeling met een vrolijk gevoel naar huis gegaan.
Met resultaat! Inmiddels drie jaar rookvrij! Heerlijk om niet meer opgejaagd te zijn door een sigaret.
Hartelijk dank hiervoor.

Hans de Leeuw

Mijn beste beslissing ooit!??

gaetano di colandrea

Mijn man, Gaetano Di Colandrea wilt u nogmaals bedanken dat dankzij jullie hij nog steeds gestopt is met roken. Hij rookte 2 pakjes malboro per dag. Hij is jullie eeuwig dankbaar. Ik zelf ben ook... Mijn man, Gaetano Di Colandrea wilt u nogmaals bedanken dat dankzij jullie hij nog steeds gestopt is met roken. Hij rookte 2 pakjes malboro per dag. Hij is jullie eeuwig dankbaar. Ik zelf ben ook gestopt maar zonder iets, omdat hij niet meer rookte is het voor mij makkelijk gegaan. Dank u wel Gaetano en Rosanna