Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Stefan

Gestopt met roken in 2009 en nog steeds geen sigaret aangeraakt.

duidelijk en eenvoudig, maar uiteindelijk doe je het in belangrijke mate toch zelf en dat is logisch.

Yvonne janssen

Prima ervaring.
Geen enkele moeilijkheid ervaren

Ging voor mij heel goed

K Loos

Ik ben super blij dat ik met hulp van Prostop gestopt ben. Beste keuze ooit ??

john

via een goed geprek en een ironische grap is mij gebleken wat een waanzin roken is.

Karla Vroklage

Prima gedaan
Prima gedaan
Goede voorlichting gehad vlak voor laserbehandeling. Was toen 1 x per 14 dagen behandeling in Deventer mogelijk. Heb er dus 13 dagen over na kunnen denken of ik die lasertherapie wel wilde. Kortom is mij prima bevallen. Heb af en toe wel heel erg zin aan een sigaret (zijn meestal ff de omstandigheden en gelukkig is zin in sigaret ook zo weer over)

Komt overtuigend over. Moet het wrl echt zelf willen

Robert Hoeksema

Ben voor twee behandelingen geweest, de eerste behandeling was al effectief maar ik voelde me na 6 weken weer verzwakken daarom kosteloos na 6 weken een tweede gratis nabehandeling. Effect is dat... Ben voor twee behandelingen geweest, de eerste behandeling was al effectief maar ik voelde me na 6 weken weer verzwakken daarom kosteloos na 6 weken een tweede gratis nabehandeling. Effect is dat vrijwel alle ontwenningsverschijnselen uitblijven bij lasertherapie, alleen je lifestyle moet je aanpassen (zoals minuutjes die je her en der had ''gereserveerd'' om te roken). Ik ben gestopt op 7/9/11 en geen sigaret meer aangeraakt sinds die tijd, en maak dus ook nog steeds reclame voor lasertherapie

effectiviteit is fantastisch, na alle stoppogingen is dit de meest effectieve gebleven want de enige waarmee het echt gelukt is

Burger Centraal Juridisch Adviesbureau

Ben twee jaar geleden gestopt en mag mezelf nog steeds een niet-roker noemen. Prostop.nl heeft gedaan wat zij beloofd hebben en mij daardoor weer controle over mijn leven terug gegeven.

Met name de recensies en ervaringen van voorgangers deden mij besluiten gebruik te maken van dit bedrijf.

Max

Zeer positief. Hartelijke en rustige ontvangst.