Dit gedaan puur als ondersteuning...... Net ff dat steuntje in de rug Ben van mening dat je het toch echt 100% zelf moet willen en doen!!
Arjan Spoolder
Na 32 jaar "gewoon" roken......cold turkey gestopt met één laser behandeling......een fantastische ervaring om smorgens zonder rookneigingen op te kunnen staan. Mensen te ontmoeten zonder te schamen...Na 32 jaar "gewoon" roken......cold turkey gestopt met één laser behandeling......een fantastische ervaring om smorgens zonder rookneigingen op te kunnen staan. Mensen te ontmoeten zonder te schamen voor je adem die je uitblaast. Niet gediscrimineerd voelen bij het alleen staan buiten (lurkende aan je zelf geprepareerde kankerstokje). De therapie was toegankelijk, pijnloos en kort. Niets is een garantie voor de toekomst, dit is een toekomstige stap die garantie biedt je beter te voelen! Thanks!
Snel handelen, prettige omgang
Cassandra Wilkins
Ik ben sinds 2009 gestopt met behulp van Prostop, geen enkele terugval gehad terwijl ik daarvoor verschillende pogingen had gedaan. Kan niet beter dus!
No nonsense, prima service
P.Fokkinga
Het is mij gelukt om met laserbehandeling te stoppen.
Duidelijke beschrijving en uiteindelijk het zelf ook willen.
marleen timmermans
Heeft me echt geholpen,Heb het al meerdere mensen aangeraden
Anja Stoop
Heel goed, na de eerste keer behandeld te zijn en gelijk gestopt !! Nog steeds heel blij niet te roken, ook mijn man, die eigenlijk er niet zo achter stond.....is ook nog steeds Gestopt!!Heel goed, na de eerste keer behandeld te zijn en gelijk gestopt !! Nog steeds heel blij niet te roken, ook mijn man, die eigenlijk er niet zo achter stond.....is ook nog steeds Gestopt!!