Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

J.Leefitnk van de Burgwal

Prettige manier van omgaan met mijn probleem, roken, en prima behandeling. dit was mijn 2e gratis bezoek omdat ik na de eerste keer mij nog niet helemaal zeker voelde en toch de behoefte bleef... Prettige manier van omgaan met mijn probleem, roken, en prima behandeling. dit was mijn 2e gratis bezoek omdat ik na de eerste keer mij nog niet helemaal zeker voelde en toch de behoefte bleef voelen in roken. na de 2e behandeling was dit doel wel bereikt. ik voel me prima onder het niet roken en mis het geen seconde.

Loek Thijssen

Zeer positief.

Ruim de tijd nemen voor uitvoering van de behandeling.
Open staan voor verhaal van client.

den herder-joosten

Geen aanmerkingen

Frans van Schie

Geen opmerkingen. Alles was perfect geregeld.

Lida van de Bunte

Heeft mij goed geholpen

Nee,alles goed

Jack stam

Ik heb een zeer goede ervaring voor ik naar binnen ging heb ik mijn laatste shaggie gerookt daarna niets meer en ook geen trek meer maar vind het nog steeds heerlijk ruiken maar heb geen trek erin

Je hebt na de behandeling geen behoefde meer om te roken en ik was een zeer zware roker een 70 sigaretten per dag ,kwam er s,morgens achter met de koffie dat ik nog niet gerookt had en dacht toen ZO... Je hebt na de behandeling geen behoefde meer om te roken en ik was een zeer zware roker een 70 sigaretten per dag ,kwam er s,morgens achter met de koffie dat ik nog niet gerookt had en dacht toen ZO dit is geweldig en tot nu toe nog steeds geen behoefde aan een peuk maar het blijft lekker ruiken

Jan Diepeveen

De aanpak via ProStop werkte goed. Laatste sigaret voor de deur van ProStop gerookt, therapie gedaan en sindsdien niet meer gerookt.

Patricia

Methode werkte niet bij mij!

Begeleiding via de mail vind ik wel goed

Ron

Goed geholpen bij het stoppen met roken en goede tips gekregen om het stoppen vol te houden.

Een therapie die echt werkt. Na de behandeling geen behoefte meer gehad aan een sigaret.