Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

E. van Nispen

Super super blij dat ik dit ooit gedaan heb.
Ik kan dit alle rokers aanraden!!!

E. van Nispen

Super super blij dat ik dit ooit gedaan heb.
Ik kan dit alle rokers aanraden!!!

mattie oerlemans

Zeer goede ervaring, veel deskundigheid en inlevingsvermogen. Inmiddels al 9 jaar gestopt, heerlijk!!

Inlevingsvermogen therapeut

Robbert molenaar

Nu 6 jaar gestopt. Bij mij heeft het super geholpen en ben nog iedere dag blij dat ik het gedaan heb

Dries Bruijn

Heel goed, prettig voorgesprek en behandeling

joop bos

Ik ben nu al 10 jaar van het roken af en daar ben ik trots op !!!!

johan de boer

Ik ben zelf gestopt met roken, na 10 dagen hel heb ik een behandeling van prostop genomen, en sinds die behandeling heb ik er totaal geen moeite meer mee gehad.

Als het nodig is mag je een tweede keer grstis terugkomen voor nog een behandeling

Ben witlox

Ze hebben mij zeer goed geholpen ik heb sinds dien geen sigaret meer aan geraakt

Ja

Desiree Smalheer-ter Haar

Prima. Geen wondermiddel maar als mensen dat verwachten geloven ze in sprookjes. Het helpt bij de lichamelijke afkickverschijnselen zodat de stopper zich alleen hoeft te richten op de geestelijke... Prima. Geen wondermiddel maar als mensen dat verwachten geloven ze in sprookjes. Het helpt bij de lichamelijke afkickverschijnselen zodat de stopper zich alleen hoeft te richten op de geestelijke afkickverschijnselen.

Duidelijk verhaal, je weet waar je als stoppende roker aan toe bent.

M Lippens

Ik weet niet hoe en waarom, maar ik ben na de behandeling door prostop gestopt en inmiddels al 7 jaar!