Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

R.Knaken

Mijn ervaring met het bedrijf is zeer goed. Goede uitleg en het belangrijkste is dat ik geen trek in een sigaret heb.

J.C. Sparenburg

In 1 woord; super! Ik probeer mijn BFF ook zover te krijgen dat ze naar jullie toe gaat. Vooral de uiteg over hoe het werkt in de hersenen heeft mij veel geholpen.

Uitleg hersenen dus

Mevr van den Broek

Zeer tevreden ik rook nog steeds niet en heb ook geen behoefte om te roken

dat ik er zelf ook achter heb gestaan met het stoppen met roken

van der vorst

Goede beglijding ook via mobiel

Ruud Kuijer

Onpersoonlijk. Onvriendelijke behandeling.

Sylvie Leegstraten

Positief, je moet het zelf wel heel graag willen. Dan helpt dit je de eerste dagen door. Zie verder overige vragen.

Opvolging verzoek via internet door snel te bellen en weer snel terug te bellen was erg goed (ik was alweer aan het twijfelen, maar telefoontje heeft me over de streep getrokken).
Adviezen...
Adviezen aan de telefoon over het kiezen van een goede datum/tijdstip : 's ochtends vroeg (direct na opstaan) en op een drukke dag (afleiding).
Advies over diepe ademteugen (alsof je rookt): na 3x is behoefte sigaret over.

Femmy Oudheusden

Mijn ervaring is prima, je wordt er prettig geholpen.

Gerwin van de Plas

Uitstekend!

Goede behandeling, snel.

D vermaak

Top

T

G. Brus

Voor mij werkte het goed, geen bijwerkingen.vooral erg goed was de afspraak over enkele maanden. Hierdoor bewuster toeleven naar het stopmoment.