Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

JML.VANGAMEREN/ Avans Hogeschool

De behandeling verliep zonder problemen en heb er niets van gemerkt. Na de behandeling had ik enorm veel energie. Sliep weinig was erg actief.
Sigaretten lucht vind ik nog steeds stinken. Hen...
Sigaretten lucht vind ik nog steeds stinken. Hen totaal geen behoefte. Mijn man en zoon roken beide maar heb niet de behoefte om ook te roken. Heb ook nooit gedacht als ik iemand zag roken mmmmmm dat mis ik. Nee voor mij een wonder en dankbaar dat het bij mij heeft gewerkt.

Richard Dobbe

Top ervaring

Fantastisch enthousiaste behandelaar! Al veel vrienden en kennissen naar toegestuurd!

Wim Geudens

Hele positieve ervaring met prostop. Na 1 laserbehandeling inmiddels 4 jaar van dat ellendige roken af. Ben hier zeer blij en gelukkig mee!! Bedankt.

rogier

Zeer goed

nvt

George Klinkenberg

Alweer zes jaren geleden, ik vond allen dat de mailtjes te lang doorgingen. Confronterend.

Ongeacht de prijs, die ik weliswaar duur vond, ben ik er zeker voorstenader van het feit dat een 2e behandeling gratis is. Ik vind dat dit standaard na 3 maanden dient te worden herhaald.it om het... Ongeacht de prijs, die ik weliswaar duur vond, ben ik er zeker voorstenader van het feit dat een 2e behandeling gratis is. Ik vind dat dit standaard na 3 maanden dient te worden herhaald.it om het beste resultaat te behouden.

Nancy metz

Goede ervaring,voor mij heeft t prima gewerkt,het is een steuntje in de rug,de rest zul je toch zelf moeten doen

B. van Doorn

Goede ervaring, zeer uitleg op uw bedrijf in Tiel. Vooral door de uitleg ben ik gestopt met roken en heb ik het vol gehouden

ACPM van Velthoven

Erg goed.

Product is voor mijn na 37 jaar stevig gerookt te hebben, het middel geweest om van mijn verslaving af te komen.

T.L. Nieveld

Mijn ervaring was goed en het heeft nog gewerkt ook. Dat had niemand, behalve ikzelf, verwacht