Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Saskia Harskamp

Goede ervaring mee. Het is mij nog nooit zo gelukt. Mijn grootste angst was om aan te komen in gewicht, dit is ook wel gebeurd. Maar dit is nu gelukkig ook weer onder controle.Betrokken... Goede ervaring mee. Het is mij nog nooit zo gelukt. Mijn grootste angst was om aan te komen in gewicht, dit is ook wel gebeurd. Maar dit is nu gelukkig ook weer onder controle.Betrokken hulpverlener, duidelijk en gaf vertrouwen. Het voelt nu dat roken echt voorbij is, heel blij mee!

Minder afkickverschijnselen, wel fijn dat er nog een herhaling mogelijk was.

Johanna Arnoldus

Ja hallo,aardige interessante mevrouw,die mij heeft geholpen en een behandeling die mij goed heeft geholpen.
Ben er blij mee en mijn familie ook!!!!

Alles goed gegaan

Irene Dijkhuijsen

Na alle stoppen met roken methodes te hebben uitgeprobeerd is het 2 jaar geleden wel gelukt met de laser behandeling van Prostop !

Bricho van Laar-Bravo Correa

Ik ben heel blij wat ik mis het roken niet, ik heb samen met mijn man de therapie gehad maar bij mij man is niet gelukt te stoppen met roken.

Bert van de Haar

Plezierig en prima behandeling

P.Nieuwpoort.

Ben in totaal 7 maal bij Prostop geweest en na de laatste keer is het mij gelukt ben daar heel blij mee ,maar het is wel zo dat als je er niet duizend procent achter staat gaat het je echt niet... Ben in totaal 7 maal bij Prostop geweest en na de laatste keer is het mij gelukt ben daar heel blij mee ,maar het is wel zo dat als je er niet duizend procent achter staat gaat het je echt niet lukken daar heb ik dus wel de ervaring voor om dit te kunnen zeggen wat de artsen ook zeggen als je er zelf niet achter staat om te stoppen gaat het je echt niet lukken.

Heb geen product aan geschaft .Heb een laser behandeling gehad en ben nog steeds tevreden al kost het af en toe wel moeite
om niet te roken maar de voordelen hebben nog steeds de overhand DUS...
om niet te roken maar de voordelen hebben nog steeds de overhand DUS NEE ROOK NOG STEEDS NIET!!!!
En dan zeg ik zelf met een flinke klap op mijn schouder goed zo meid.

Blake

Duidelijke uitleg, bevestiging van een heleboel dingen die je zelf eigenlijk al weet.
Maar vol ongeloof vragen wanneer de volgende sessie is....... Die is er niet! 2 jaar rookvrij! Van 9 pakjes per week naar niks.

A. Giesbers

Het is inmiddels 5 jaar geleden, vandaar dat ik geen ervaring meer met het bedrijf heb.

Regelmatig zet ik de e-mails stop maar het lukt mij niet want ze worden nog steeds aan mij verstuurd.
Hierbij vraag ik u hiervan notitie te nemen.
Hartelijk dank .
Mvrgr. A. Giesbers.

a.u.b. Geen e- mails meer naar mij versturen.

De laatste 5 jaar heb ik geen ervaring meer met uw bedrijf.

Mvrgr.B.Giesbers.

F Kamminga

Wijkwamen door middel advertenties aan prostop. Na een goed gesprek ben ik behandelt en heb ongeveer 8 weken geen enkele trek gehad om te roken. Ook met extra zin aan eten geen last gehad. Vanaf die... Wijkwamen door middel advertenties aan prostop. Na een goed gesprek ben ik behandelt en heb ongeveer 8 weken geen enkele trek gehad om te roken. Ook met extra zin aan eten geen last gehad. Vanaf die tijd ging alles vanzelf, wel eens zin gehad maar nooit weer gerookt. Met vriendelijke groet Fre.