Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

e. kortbeek

Ervaringen zijn goed

therapeut trekt je al een stuk over de streep met zijn inleiding

Hans

Zeer goede behandeling

A.Ouwens

Alleen maar goede ervaringen...

Renske Lute

Ben de eerste keer heen geweest begin maart van 2010, daarna had ik een terugval en was echt zo blij dat mijn therapeut nog tijd had om me nog een keer (zonder extra kosten) te behandelen. Juist... Ben de eerste keer heen geweest begin maart van 2010, daarna had ik een terugval en was echt zo blij dat mijn therapeut nog tijd had om me nog een keer (zonder extra kosten) te behandelen. Juist door die terugval was ik ongelooflijk kwaad en teleurgesteld in alles, maar achteraf had ik juist die terugval nodig om me weer in de juiste mindset te krijgen.

Ben nu iets van 7 jaar gestopt dankzij Prostop en er nog steeds zeer blij mee.

Mira van Bergen

Ben zeer vriendelijk ontvangen, alle vragen kunnen stellen. De behandeling was vlug, netjes en pijnloos. Ik moet wel toegeven dat ik er zelf ook echt helemaal klaar voor was, wilde echt dolgraag dat... Ben zeer vriendelijk ontvangen, alle vragen kunnen stellen. De behandeling was vlug, netjes en pijnloos. Ik moet wel toegeven dat ik er zelf ook echt helemaal klaar voor was, wilde echt dolgraag dat ik nooit meer zou roken. Ben vandaag dan ook 4 jaar rookvrij, en heb ook nooit in de afgelopen 4 jaar nog 1 trekje genomen!! Heb jullie al vaak aan rokers aanbeveelt.

Goede ontvangst, fijne ambiance.

Ger Josephs

Ik heb erg goede ervaringen met dit bedrijf.

Van den Beld

Ervaring goed.

De introductie van de therapeut voor de laserbehandeling gaf misschien nog een flinke zet in de goede richting.

Els van den Beld

Perfect! Vriendelijke en deskundige begeleiding!

Er werd ons concreet en specifiek duidelijk gemaakt welke slechte stoffen een sigaret bevat.

Hans

Fantastisch! Prostop heeft goed bijgedragen aan het stoppen met roken voor ons.

marlon van der Pol

Vriendelijke ervaren therapeut. Rustige uitstraling.