Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

C.A.Drost

Prima, en mijn dank!

n.v.t.

klazina verboom

Geweldig, ik rook nog steeds niet en ben heel blij.

in een keer gestopt geen last van iets verder. prettige info

Jeanne Jansen

Goed gevoel over. Zelfs een tweede behandeling gekregen.
Ik heb sinds de eerste behandeling NOOIT meer gerookt.
Ik heb van het geld dat ik hiermee gespaard heb 5 maanden geleden Goed gevoel over. Zelfs een tweede behandeling gekregen.
Ik heb sinds de eerste behandeling NOOIT meer gerookt.
Ik heb van het geld dat ik hiermee gespaard heb 5 maanden geleden
een tweedehands auto van € 7.000,00 gekocht. Ik ben heel gelukkig.
Het beste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan.

Bouke Meure

Ik ben goed geholpen en er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en hoe de therapie werkt.

Joannine Veenwijk

Vanaf het eerste moment voelde ik mij rookvrij, alsof ik nog nooit gerookt had. Terwijl ik een verstokte roker was en 33 jaar heel wat sigaretten in de brand heb gestoken. Ik merkte al wel snel dat... Vanaf het eerste moment voelde ik mij rookvrij, alsof ik nog nooit gerookt had. Terwijl ik een verstokte roker was en 33 jaar heel wat sigaretten in de brand heb gestoken. Ik merkte al wel snel dat ik een stress roker was, want bij stressvolle momenten wil ik weer naar een sigaret grijpen. De laatste tijd vind ik het wel moeilijk maar weet dat wanneer ik weer 1 trekje neem ik gelijk weer de verslaafde ben. Ook al ben ik nu 1 jaar rookvrij in mijn hoofd zal ik dit nooit helemaal worden.

Het laseren is een makkelijke manier om van het roken af te komen en weinig last van ontwenningverschijnselen.

Maurice Fernandes

Ik ben ooit geholpen door Prostop en ben erg tevreden over mijn beslissing toendertijd. Ik heb ook al twee vrienden hiermee geholpen en raadt mensen het regelmatig aan. Als iemand echt wilt stoppen,... Ik ben ooit geholpen door Prostop en ben erg tevreden over mijn beslissing toendertijd. Ik heb ook al twee vrienden hiermee geholpen en raadt mensen het regelmatig aan. Als iemand echt wilt stoppen, wijs ik hun op Prostop en verzekeringen hun zelf, dat het echt werkt.

Piet

Geen ontwenningsverschijnselen. Prima begeleidend boekje voor de zwakke momenten.

p.j. van meel

Goede ondersteuning voor iemand die de wil heeft om te willen stoppen met roken

Linda Krispin

Goede ervaring. Alles werd goed uitgelegd en er werd duidelijk aangegeven waar we rekening mee moesten houden, onze valkuilen. Mijn ma en ik zijn nu twee jaar van he roken af. Zo heel af en toe denk... Goede ervaring. Alles werd goed uitgelegd en er werd duidelijk aangegeven waar we rekening mee moesten houden, onze valkuilen. Mijn ma en ik zijn nu twee jaar van he roken af. Zo heel af en toe denk ik nog wel eens aan een sigaret maar het zit gelukkig niet meer in mijn systeem. Echt behoefte heb ik nooit meer gehad.

Persoonlijke uitleg.

Pure Living

Voor de behandeling klonk een laserbehandeling als onzin. Omdat ik positieve verhalen er over hoorde, maakte ik toch een afspraak.
Ik heb sinds de behandeling (inmiddels 6 jaar geleden) nooit...
Ik heb sinds de behandeling (inmiddels 6 jaar geleden) nooit meer trek gehad in roken. Ik rookte ruim een pakje sigaretten per dag. Ik ben ontzettend blij dat ik van mijn verslaving af ben!

De behandeling werkt.
De mailtjes achteraf hebben een positieve werking en geven een gevoel van betrokkenheid.