Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Fam Schaap

Ik ben inmiddels 6 jaar gestopt met roken na de behandeling bij Prostop. Andere middelen zoals Zyban, nicotinepleisters etc, hadden helaas niet het gewenste resultaat. Je moet je vooral realiseren... Ik ben inmiddels 6 jaar gestopt met roken na de behandeling bij Prostop. Andere middelen zoals Zyban, nicotinepleisters etc, hadden helaas niet het gewenste resultaat. Je moet je vooral realiseren dat na de behandeling je de gewoontes moet doorbreken en die gewoontes niet moet verwarren met trek in een sigaret. Het lichaam vraagt er niet om maar omdat je gewend bent om na een afspraak, na het eten, in de auto vlug ff een sigaret te roken, wil je dat automatisch gaan doen. Simpelweg omdat je dat jaren op die manier hebt gedaan. De begeleiding, uitleg en informatie van Prostop heeft mijn leven stinkvrij en rochelvrij gemaakt. Ik geniet er iedere dag van!

Marjolein Restiau

Ik ben in januari van 2011 bij Uw bedrijf geweest voor een lasertherapie maar ben daarna niet meteen gestopt met roken helaas. Het lukte me nog niet. Later heb ik het nog eens geprobeerd met een... Ik ben in januari van 2011 bij Uw bedrijf geweest voor een lasertherapie maar ben daarna niet meteen gestopt met roken helaas. Het lukte me nog niet. Later heb ik het nog eens geprobeerd met een andere lasertherapie die ik gratis mocht uitproberen via mijn werkgever en ben nu sinds 2014 volledig gestopt met roken. Misschien had ik meerdere sessies nodig om volledig te kunnen stoppen met roken. Mvg. Marjolein Restiau

Nvt

Sulzer lomm

Zeer tevreden

Nvt

À van Poelgeest

Was een eyeopener

Het sprek vooraf

Rose Ditzel

Boven verwachting. Vanaf het eerste moment rookvrij.

H. Buijtenhek

Goede voorlichting voor de behandeling. en uitleg tijdens de het laseren.

de garantie dat je nogmaals mag terug komen als het de 1e keer niet is gelukt.

Kristel de Meijere - Donnars

Goed behandeld, duidelijk en snel :-)

Ik benn7 jaar geleden snel en vriendelijk geholpen

l.van der Prijt

Ik heb het contact met pro-stop als heel goed ervaren. Ik kon toen snel een afspraak krijgen.
Als verpleegkundig consulent laat ik regelmatig uw site aan patienten zien als mogelijkheid om te stoppen met roken.

Het was laagdrempelig om een afspraak te maken.
Ik vond het idee dat je zo nodig binnen een half jaar nog een behandeling kon krijgen erg prettig. Dat was echt een steuntje in de rug.

Evelien Wittebrood

Zeer kundige en vriendelijke begeleiding. het feit dat je onbeperkt mocht terug komen was ook fijn, uiteindelijk 3x wezen laser en nu al 9 jaar er van af!

de mogelijkheid om onbeperkt te kunnen laseren

INA

Zeer vriendelijke, eerlijke benadering