Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

André Kleijn

Zeer professioneel en een heel goede info voorafgaande aan de totaal pijnloze behandeling.

Zeer professioneel, zelfs mijn huisarts was geïnteresseerd

Beerstra

In november geweest voor behandeling en sindsdien niet meer gerookt

Helpt echt

Masselink

Positief

Rust, duidelijk

D de graaf

Pijnloos en geen bijwerkingen

Jan van Rooijen

Super blij met de ondersteuning van Prostop bij mijn geslaagde stoppen met roken.

De kennis en ondersteuning bij het stoppen met roken.

Peter & Marja Berkhoff

Wij zijn op een zaterdagochtend bij een Prostop therapeut geweest in Amsterdam dat was op 8 Mei 2010. Inmiddels zijn wij nu 11 jaar van het roken af en dat bevalt ons prima. We raden het ook... Wij zijn op een zaterdagochtend bij een Prostop therapeut geweest in Amsterdam dat was op 8 Mei 2010. Inmiddels zijn wij nu 11 jaar van het roken af en dat bevalt ons prima. We raden het ook iedereen aan. Ik zelf rookte bijna 2 pakjes per dag en mijn man 1 pakje zware van Nelle in 2 dagen. Het scheelt enorm veel geld.

Anita van de Meeberg

Vanaf dag 1 geen sigaret meer opgestoken. Ook nooit meer behoefte aan gehad. Vele pogingen voor pro stop geprobeerd ,maar nooit gelukt. Absolute aanrader. Samen met mijn schoonzus behandeld. En... Vanaf dag 1 geen sigaret meer opgestoken. Ook nooit meer behoefte aan gehad. Vele pogingen voor pro stop geprobeerd ,maar nooit gelukt. Absolute aanrader. Samen met mijn schoonzus behandeld. En daarna mijn broer en zijn zwager aanbevolen.

Eventueel binnen een halfjaar een herhaal behandeling . Gratis.

Jetty

Goede kennis

als de wil er is om te stoppen, zijn jullie een super hulpmiddel

Annita

Duidelijk en persoonlijk

Duidelijkheid

Arendse

Ik zou iedereen die wil stoppen met roken naar jullie door sturen.
ik zelf ben nu zelf 11 jaar geleden gestopt met roken.

ze zijn echt bij iedereen aan te bevelen