Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Sylvia A.

Fantastisch. Ik heb een dag naar de lasertherapie een beetje mooite gehad. Daarna niet meer.

Heeft mij goed geholpen.

Kim

Goede ervaring ! Het heeft mij geholpen te stoppen met roken. Dit terwijl ik een pakje sigaretten per dag rookte!

Marijke Noest

Prima ervaring, kan Prostop aan een ieder aanbevelen. Geen bijwerkingen na de behandeling lasertherapie en ook geen ontwenningsverschijnselen. Rook nog steeds niet en ook geen terugval gehad.

Mieke schouten

Heel goed

Hele goede begeleiding

jean paul van der Heiden

Prima.

Opvolging dagen na behandeling. motivatie om door te gaan.

Larissa

Al jaren gelukkig rookvrij. Moeiteloos gestopt na vele andere dingen te hebben geprobeerd. Prostop heeft ons beide geholpen van dat stomme roken af te komen!

Geen moeite met stoppen gehad. Totaal niet!

hoveniersbedrijf pier akkerman

Heel goede ervaing , ik was 40 jaar roker ,en sindsdien die dag nooit weer gerookt .

goed om te s doen als je wilt stoppen

Bijster

Ging er met goede hoop heen , eerste half uurtje praten 2e half uurtje lasseren na mijn gevoel dan , en niks geholpen en €244 armer ,dus vrij duur ook.. eenmaal buiten kwam die drang weer opzetten ,

M.C. de Weerd

Al elf jaar definitief gestopt met roken door middel van Pro Stop, nog steeds blij mee.

Blijvend gestopt, dat was me door middel van andere methodes nog steeds niet gelukt.

Ector

Ik ben fantastisch door een van UW medewerkster behandeld,
daardoor geniet ik nog steeds iedere dag van een rookvrij leven, al twaalf jaar.
En daarom verwijs ik iedereen naar jullie die...
Ik ben fantastisch door een van UW medewerkster behandeld,
En daarom verwijs ik iedereen naar jullie die wil stoppen met roken.
Het is in een woord geweldig.