Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

C.Bovenberg

Ik ging tandhakkend naar binnen en wandelde rustig naar buiten, wetende dat ik 2 pakjes sigaretten per dag rook(te). Heb daarna nooit geen sigaret meer opgestoken. Ben blij dat ik deze stap heb... Ik ging tandhakkend naar binnen en wandelde rustig naar buiten, wetende dat ik 2 pakjes sigaretten per dag rook(te). Heb daarna nooit geen sigaret meer opgestoken. Ben blij dat ik deze stap heb gezet. Weet de naam van mijn behandelende meneer niet meer, maar dank u wel meneer van Prostop :-)

Snel, doeltreffend en effectief

Marleen

Heeft mij niet geholpen. Ik ben later op eigen gelegenheid gestopt.

Nvt

Jolanda lRoedoe

Ben twee gestopt met prostop een keer 19 jaar rookvrij en na een grote fout nu weer gelukkig 5 jaar rookvrij en dat blijf ik ook.

Twee keer gewerkt top .

Freeda Peters

Top

Alles gewoon sterk

Theun Klijnstra

Voor mij was de aanpak van Prostop.nl om te stoppen de juiste aanpak. Klantvriendelijk, goede voorlichting en de juiste hulpmiddelen om het stoppen tot een succes te maken. Ik ben heel erg blij dat... Voor mij was de aanpak van Prostop.nl om te stoppen de juiste aanpak. Klantvriendelijk, goede voorlichting en de juiste hulpmiddelen om het stoppen tot een succes te maken. Ik ben heel erg blij dat het mij met hun hulp gelukt is om te stoppen. En nog steeds niet rook. Ik weet eigenlijk niet hoeveel jaren ik niet meer rook.

Klantvriendelijk, goede hulpmiddelen (zoethout, stressballetje etc) om af te leiden bij trek in een sigaret.

R. Van Waard

Soepel en snel geholpen. Eerst goede voorlichting gehad.

Dat lijkt me duidelijk nog steeds rookvrij, nooit meer behoefte gehad om te roken. Ben hier nog steeds erg gelukkig mee.

Sander

?

Jan

Goed.

Hoe het komt weet ik niet maar voor mij werkte het.

Jack stam

Geweldig

Je hebt het helemaal niet in de gaten dat je niet meer rookt en ook geen drang naar een heerlijke peuk ,maar vind het nog steeds lekker ruiken hahaha

Elly Mekking

Ik heb hele goede ervaring met Pro stop. Uiterst klantvriendelijk en erg begripvol.. Eerdere ervaring leerde mij dat ik zonder hulp niet kon stoppen. Ben inmiddels 5 jaar gestopt en dat is dankzij... Ik heb hele goede ervaring met Pro stop. Uiterst klantvriendelijk en erg begripvol.. Eerdere ervaring leerde mij dat ik zonder hulp niet kon stoppen. Ben inmiddels 5 jaar gestopt en dat is dankzij Prostop. Ik kan het iedereen waarbij het zonder hulp/pleisters etc. niet gelukt is aanraden.

Kennis van zaken. Garantie dat je gratis binnen een half jaar nog een behandeling kunt krijgen. Fantastisch vangnet.