Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Freek

Na 14 jaar in 1 keer gestopt met roken door Prostop! Ik rookte 2,5 pakje per dag.

Helpt echt !

wolf j.w.

Heel positief

effectief

van Kleef Maarten

Doeltreffend

Eerlijke informatie

N.v.t.

Aanrader voor iedereen die "echt" wil stoppen met roken! De behandeling is effectief vanaf het begin, heeft wel enige wilskracht nodig om vol te houden, maar uiteindelijk is het resultaat duidelijk... Aanrader voor iedereen die "echt" wil stoppen met roken! De behandeling is effectief vanaf het begin, heeft wel enige wilskracht nodig om vol te houden, maar uiteindelijk is het resultaat duidelijk merkbaar.

N.v.t.

Hans

Top, na negen jaar nog steeds gestopt

Snel

Martin

Ik heb een zeer goede ervaring. Ik ben nog steeds een niet-roker en heb vanaf behandel datum totaal geen behoefte meer gehad om te roken. Eea hangt ook af van de thuissituatie waarbij ik volledige... Ik heb een zeer goede ervaring. Ik ben nog steeds een niet-roker en heb vanaf behandel datum totaal geen behoefte meer gehad om te roken. Eea hangt ook af van de thuissituatie waarbij ik volledige ondersteuning kreeg.

Zie eerdere vragen

staals

Reeds 10 jaar al door prostop gestopt, niet meer een sigaret aan geraakt.

nee

Super goed.

Ben heel fijn en snel geholpen

Ben van Overbeek

Vandaag precies 14 jaar gestopt, 14 schone jaren! En dat d.m.v de laserbehandeling. Zo simpel, zo doeltreffend eenvoudig. Zit nu op en top in een gezond lijf. Sport (hardlopen) 3 maal per week,... Vandaag precies 14 jaar gestopt, 14 schone jaren! En dat d.m.v de laserbehandeling. Zo simpel, zo doeltreffend eenvoudig. Zit nu op en top in een gezond lijf. Sport (hardlopen) 3 maal per week, nooit meer ochtend hoesten cq brullen. HEERLIJK VRIJ..

De simplistische eenvoud..

Peter van der Sar

Gelukt om te stoppen, dit heeft geholpen