Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

J Boezerooij

Nooit gedacht dat ik zou kunnen stoppen met roken. Maar na 1 behandeling bij Prostop heb ik nooit meer gerookt.

Door de behandeling bij Prostop nagenoeg geen ontwennings verschijnselen gehad. Ik raad het iedereen aan.

S.Hermans

Prima, maar methode was voor mij niet werkzaam.

Vriendelijke service

Steven

Professioneel

Professioneel geholpen

ruud van der veen

Voor mijn gevoel al heel lang geleden,maar ik ben erg blij dat is gestopt ben 7 jaar geleden.
Niets hielp,tot ik bij Prostop kwam.

het helpt direct

Botterhuis

Ik ben goed netjes en duidelijk geholpen

Geen idee het is 7 jaar terug

D. Dettmeijer

Hebben goed hun best gedaan, maar uiteindelijk ben ik er - door een eigen beslissing - maanden later in geslaagd om te stoppen met roken

Geduld bij de behandelaar

Nvt

Volgende dag na behandeling alleen nog denken aan een sigaret. Bij mij en mijn dochter niet gewerkt

Nvt

Carla Denneman

Stoppen met de hulp van prostop is het beste wat ik ooit heb gedaan. Als ik had geweten dat het zo eenvoudig was, had ik het veel eerder gedaan. Ik had een zeer vriendelijke consulente en de... Stoppen met de hulp van prostop is het beste wat ik ooit heb gedaan. Als ik had geweten dat het zo eenvoudig was, had ik het veel eerder gedaan. Ik had een zeer vriendelijke consulente en de behandeling was snel en pijnloos. Ik stond na een uurtje weer buiten ging om de hoek een kopje koffie drinken. Ik miste tijdens de koffie mijn sigaret niet, waar ik erg verbaasd over was. Er was geen nicotine behoefte meer. Tot op heden rook ik nog steeds niet en ben zo blij dat ik bij prostop ben geweest. Ik raad het iedereen aan. Het leven is zo gemakkelijk en gezonder geworden. Nooit meer zonder sigaretten zitten, heerlijk. Ik voel me ook gezonder.

Na de behandeling geen behoefte aan een sigaret (geen nicotine behoefte).

portheine

Zeer positief en daadwerkelijk werkbare methode die de impuls tot roken verminderd

werkt effectief

Koos Koetsveld

Een goede manier om te stoppen met roken. Goede begeleiding.

Een goede manier om te stoppen met roken.